Ako obnovit zaujem muza

Príspevok v téme: Ako obnovit zaujem muza
alicik3

mam priatela asi rok a v poslednom case mam pocit, ze o mna straca zaujem. tvrdi, ze je unaveny, tomu aj verim, ale ze by sa to prejavovalo tym, ze stale menej prejavuje svoju naklonnost, cinmi aj slovami? ked mu poviem, ze ho lubim, tak povie, ze aj on mna, ale inak nic. neviem, co s tym mam robit, ci sa tvarit, ze sa nic nedeje alebo co... ked som sa ho opytala asi pred dvoma tyzdnami, ci chce byt este so mnou, tak sa tvaril, ze mu je zle/ alebo mu aj naozaj doslo... co som tiez uplne nepochopila. neviem, co mam robit, lebo som z toho dost nestastna.

kafe

"ako obnovit zaujem muza?" Tak, že sa od neho odtiahneš a začneš mať svoj program. Ženy, ktoré sú AJ - sebavedomé, spokojné a samostatné (nevisia stále na chlapovi) - mužov priťahujú. A samozrejme, že kľudne môžu byť aj jemné, nežné, túžiace po objatí a vyznaniach... len sú samé sebou a ako dospelé jedince vedia žiť S partnerom a NIE PRE partnera.

jancislav

nieco mu vo vztahu chyba, ale nespravis s tym asi nic extra, ak teda ozaj straca ten zaujem a nie je iba unaveny

lilyianka

možno má tvoj priateľ také obdobie ..nechaj ho chvíľku tak, neklaď mu takéto otázky a uvidíš akým smerom sa váš vzťah bude uberať .... ak je unavený a možno aj vystresovaný, nemusí mať náladu na tekéto debaty .. aj keď mna by to tiež na tvojom mieste trápilo, ale dala by som mu priestor, a chvíľu od týchto vecí pokoj ... i keď chápem, že potrebuješ vedieť, či si ľúbená, či to nie je len jednostranné