Ostropestrec mariánsky v kapsuliach

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

sabok

Pestrec v prírodnej forme,to je to čo potrebujete.Ja si nemyslím,že užívanie tabletiek niekomu pomohlo.Mám s tým svoje skúsenosti a posun v liečbe pečene nastal až vtedy,keď som si na stránke -odkaz odstránený- naštudoval,že ho treba užívať v prírodnej forme,na lyžicu do úst a zapiť vodou.Tabletky som užíval tri mesiace a len mizivé výsledky.

BJ_2

Absolutne bludy pises, zdrava pecen. Robis si len reklamu. Samozrejme tinktury, vyluhy do oleja, i doplnky funguju. Su na to studie, kde uzivanie silymarinu v tabletkach vyrazne zlepsovalo pecenove testy, oproti placebu. Pri otrave muchotravkami, sa uziva 1000-3000mg silymarinu na zachranu pecene. V tabletkach. Ako chces take mnozstvo drveneho ostropestreca dostat do seba? Prave naopak, pouzivanie drveneho je NANIC, lebo sa nevyluhuje takmer ziaden silymarin, ktory je v supkach, lebo ma slabu rozpustnost vo vode.
Pises bludy a robis si reklamu.

Spat k teme. Na nasom uzemi vyjde najlepsie Generica Silymarin 140mg, 90 tablet (60 kusove balenie je ovela menej cenovo efektivne). Zvyklo to stat 4 eura cez net, z internetovej lekarne pilulka24, no uz to zdrazili myslim na 4,60. Bezne to vsak stoji aj 5,50 a viac, to nikdy nekupujte. Vzdy pohladajte cez heureka najnizsiu cenu, za toto 90 kusove balenie, vsetko pod 5 eur je dobra cena.
V zahranici sa da zohnat silymarin trochu lacnejsie, niekedy az o polovicu.

Co sa tyka uzivania drveneho semena, tak vzdy ho namlet nanovo, lebo do 15 minut zacina oxidovat, a rychlo ho namocit do oleja a spravit taku kasicku. V oleji neprebieha oxidacia, lebo tam nieje vzduch. Vo vode je aj vzduch, cize tam prebieha oxidacia. Tuto kasicku sa da uskladnovat v ladnicke, aj 2 tyzdne.

zdravapecen

Úspech je v tom,že užívate DRVENÝ pestrec strieborný bodliak priamo do úst a zapijete vodou.Tak to má byť správne a tak pestrec využijete dokonale a všetky jeho zložky.Olej čaj,tinktúra a forma kapsule, nie je riešenie,sú bez obsahu flavonoidov- tie podporujú tvorbu pečeňových buniek. Prečo? Viac tu v pravidlách užívania : -odkaz odstránený-
zdravapecen.sk

Pestrec

Ja si myslím,že pestrec je zázrak,a kto ho nevyskúša, je to jeho problém,len si to treba dať do kopy.Zbavil som sa sa liekov a som ok. -odkaz odstránený-

Iren 1

Mňa by skôr zaujímalo to, že sa uvádza pri pestreci, že nevhodne pre týc, čo majú vysoký tlak -mám tiež zvýšený krv.tlak a po braní pestreca, tobolky,semeno pestreca a či oleja išiel môj tlak hore.

MataG

Mne sa osvedčila značka Sibirske zdravie, s ostropestrecom tam maju dobrý produkt lymphosan L, ale podla mňa ešte lepši produkt od nich je Paracleanse, čo veľmi dobre detoxikuje pečeň, žlčové cesty, obličky ale hlavne hrubé črevo. Len sa priprav na to, ze par dni budes trochu viac behat na zachod :)

Mesačný princ

V tomto sa nevyznám, ale tiež si myslím, že sú najlepšie čerstvé, rozdrvené semienka!

U ginkga je opačný problém...v bežnom stave je jedovaté, ako listy, čaje a rôzne iné (hovadiny) a preto sa musia účinné látky vyťažiť chemickou cestou a vyrobiť z toho liek.