Preventívka

emma13

Rennäé na tvoje sprosye komenty a otazky nebudem odpovedať.

Mna odvazila odmerala zmerala tlak kontrolovala chrbticu prehmatala brucho krk. Zobrala krv jednu injekcu pichla do ramena druhú do zili v predlakti a tretiu do brucha. Skontrolovala dýchanie koli mojej astme.

lilyianka

drahá rannäe,
buď taká zlatá a nepoužívaj na moju adresu vulgarizmy, ak si si totižto nevšimla, ja som ťa nijak neosočila, neurazila, tak nechápem, prečo ty mňa áno .... len som autorke témy poradila, aby neodpovedala na tvoje otázky, pretože sú nevhodné, nechápem totiž ako súvisí preventívka s tým, či má ona pekné prsia a vagínu .... takže dievča nauč sa slušnému chovaniu ... ale ak máš cca 15 rokov, chápem tvoj primitívny príspevok ...

Lucia_luci

Fakt to závisí od tvojej lekárky. Ja som teraz bola tiež na preventívke /19/, vlastne na výstupnej lebo som si od nej brala kartu a už tradične sa mi káže vyzliecť do pol pása. Sestrička mi vyšetrí moč, odmieria tlak ale v živote ma nevážili, nemerali. Lekárka ma dá ležať_popočúva a všetko trvá cca 20 minút.
Teraz som si kartu brala k dorastovej do KE ako ma prijali na VŠ a mám povinnú preventívku, tak som tam bola v piatok a trčala som tam 50 minút. Musela som si doniesť moč, sestrička mi zobrala krv, odmerala tlak, odvážila, odmerala, takisto som čítala na vyšetrenie zraku, potom som šla k dr. tá sa najprv vypytovala na rodičov, na choroby a tak. Potom sa mi povedala, aby som sa vyzliekla a ja som si dala dole len tričko a ona na mňa zhúkla, že ak vyzliecť tak celkom a to do vraj si mám nechať len nohavičky. Ohmatala mi tvár, pozrela do hrdla až som sa skoro po..., prehmatala krk, nadkľúčnou kosťou, pod pazuchami, slabiny, zo zadnej časti nohy. Potom mi prezrela chrbticu, popočúvala a to poriadne dlho, prehmatala brucho, žalúdok a ešte aj tak, že som si mala ľahnúť na bok /asi slezina/ a nakoniec som si mala aj ja dať dole nohavičky. Maximálne nepríjemné a aj ona. Bývalá spolužiačka bola na tom podobne v BA a tá má navyše dorastového.

wgewgsdg

obvodna lekarka tym zistuje ci dieta v tom veku ma primerane ochlpenie.
jasne ze to nerobi nejaky gastro lekar. ale na normalnej preventivke u obvodnej to lekarky zvyknu robit.

ebi777

nakoniec ti odtiahla nohavičky? ja som už bola zopárkrát na preventívke, ale toto mi nerobila :D
a čo pozerala preboha tam, či nemáš na miesto vagíny penis?

ja mám zafixované tak, že čo sa týka intímností, to môže vyšetrovať len gynekológ, neviem čo by som povedala na to keby mi gastroenteorolog alebo hoci aký iný lekár odtiahol nohavičky, nebolo by mi všetko jedno, ale fak :) bez srandy

Jaroslava012

Závisí od tvojej lekárky kam patríš a ako to má ona zaužívané. Ja som bola pred necelým týždňom na preventívke /15/ a keď som prvý termín tak som mala menštruáciu, takže ma poslala domov a kázala prísť až keď budem mať po.
Moč som si doniesla už vo flaštičke, krv mi nebrali. Sestrička mi zmerala tlak, odvážila, odmerala, čítala som písmenká na stene.
Lekárka sa ma pýtala na kopec vecí, potom mi kázala vyzliecť sa do nohavičiek - prehmatala krk, pozrela sa mi do hrdla, popočúvala, prehmatala podpazuchami, brucho, pozrela chrbticu, prehmatala slabiny a nakoniec mi odtiahla nohavičky, ale to je všetko. Bola som tam vyše 40 minút.