Velke male pysky v bikinach?

Príspevok v téme: Velke male pysky v bikinach?
Byeeebye

Mam 19 rokov a uz dva roky si uvedomujem ze kazda zena je tam dole ina. Prejdem k veci, netrufam si rovno na labio plastiku z roznych dovodov najma preto ze doteraz som nemala normalneho partnera ktory by sa k tomu vyjadril ci mu to pripada odpudzujuce alebo normalne. Kazdopadne je leto a mna by zaujimalo ako muzi vnimaju zenu v plavkach s vacsimi malymi pyskami(1-2cm vytrcajuc)? Namocene plavky priliehaju trosku viac hoci nie su biele. Nechcem kvoli tomu nosit islamske BIRKINY. Poprosim vas iba seriozne odpovede, dakujem;)

ToJeJedno

1-2 cm si myslela, že ich máš vytŕčajúce odtiaľ, odkiaľ rastú, príp. ponad veľké pysky, nie z plaviek, však? Z plaviek si to neviem poriadne predstaviť, ako by to tam dolu vyzeralo, ak sú to ale tie prvé 2 možnosti, mne sa práve také páčia. Keď sa to tam dolu "zarosí", je to ako mladý čerstvý šalátik, mňam :-)

hlas

No mne sa to práve páči, ak má baba väčšie pysky a vzrušuje ma to a ešte v bikinách, kde je to kus aj viditeľné hm. Tak to by som sa musel asi ísť do vody rovno ochladiť kus :DD Je to proste také ženské, malé pysky to mi pripadá také ako u malých dievčat len :)

Dempsey

mne osobne sa väcsie pysky nepácia, ale zas v zivote by ma nenapadlo skončiť kvôli takej blbosti seriozny vztah

co zas viem tak väcsina muzov s tým problem nemá, takze nestresuj