Zamilovali sme sa do seba so ženatým

Príspevok v téme: Zamilovali sme sa do seba so ženatým
Emi

Zdravím. Potrebovala by som poradiť. Nastúpila som do práce ako brigádnička a spoznala som tam istého, inteligentného a pohľadného muža, s ktorým som si rozumela ako ešte s nikým a on si so mnou rozumel tiež. Stretávali sme sa v práci, rozprávali sa veľa o všetkom možnom, postupom času sme sa na seba naviazali a volali si, písali si a stretávali sa zároveň. Raz sme sa stretli vonku mimo ľudí a nevydržali to, vrhli sme sa na seba a vášnivo bozkávali a boli sme jeden z druhého maximálne mimo(sex sme nemali vôbec). Potom to začalo byť horšie, veľa sme si smskovali, volali, nepretržite sme na seba mysleli, hľadali sme situácie, ako sa vidieť, stretnúť, povedala som že som doňho maximálne pobláznená a on do mňa tiež. Doteraz by problém nebol nikde. Lenže je ženatý, so svojou manželkou sa poznajú a sú spolu už 12 rokov a majú 2 deti. Nevieme čo s tým, riešime to už pár dní, zároveň chceme jeden druhého a zároveň nechceme rozbíjať rodinu. Dnes sme sa telefonicky dohodli a rozhodli, že to ukončíme, že to bude lepšie, budeme takto trpieť iba dvaja, kdežto keby to pokračuje a prevalí sa to, trpelo by viac ľudí. Doteraz som bola zásadne proti mimomanželským pomerom, odsudzovala som rozvody kvôli niekomu a všetko, čo sa tohoto týka, hnusilo sa mi to, a teraz som v tom sama. Rozhodli sme sa tak ako píšem, ale oboch nás to veľmi bolí, stále na seba myslíme. Vravel, že nedokáže normálne existovať, že vkuse na mňa myslí a rieši to v hlave, že mu už ani jesť poriadne nechutí a tak. Rozhodli sme sa že si skúsime nájsť nejaké činnosti a odreagovať sa od toho, ale mám pocit, že je to silnejšie, že sa nedokážem odtrhnúť a odľúbiť, som schopná urobiť pre to čokoľvek, chcem ho. Prosím, pomôžte, nevieme, čo máme robiť.

desta

Emi, spomeň si na to, ako si žila predtým, ako si nastúpila na brigádu. Nepoznala si ho a žila si. Čo tak sa vrátiť do tohto stavu? Je ženatý a má deti a to hovorí za všetko. Zbytočne budeš deklarovať, že nechceš rozbíjať rodinu, ak sa s ním budeš aj naďalej stretávať, pôjde len o slová do vetra, lebo skutkami budeš robiť opak. Ak bol jeho vzťah s manželkou v kríze ešte pred tebou, nebuď ty tým posledným "klincom do rakvy". S tebou po boku on už nebude mať žiadnu chuť obnovovať a budovať vzťah s manželkou - a tebe by to tiež nebolo po vôli. Zostala by si však pre neho vždy len tou druhou, nič si nenahováraj.

Takže jediné rozumné východisko je definitívny rozchod. Na začiatku veľmi ťažké, ale každým jedným dňom odlúčenia to bude jednoduchšie a ľahšie, len treba vytrvať. Vyhýbať sa stretnutiam, telefonátom, sms-kám, dať aj výpoveď v práci, ak to inak nepôjde. Po čase už tvoj život bude opäť v normále, ako pred tou brigádou. Myslíš si, že je to jediný ideálny chlap na svete? Ak by bol ochotný kvôli tebe klamať vlastnú manželku, tak zďaleka ideálny nie je. Na mužovi je najdôležitejšia česť a tá by mu v tom prípade chýbala.

cicvor

A Emi:

Skus mu pomoct. Urob mu psychoterapeutku a zisti preco si chce uzivat s tebou a nie so svojou zenou :) Mozno sa dozvies prekvapive veci. Mozno mu pomozes uvedomit si, ze vlastne vztah nechce stratit, ze robi niekde chybu a zacne aktivne s napravou. Alebo mozno mu pomozes si uvedomit, ze vo vztahu so zenou je nestastny a nedokaze s nou dalej zit.

Schvalne skus sa povyzvedat. A podel sa s nami co si zistila :)

V ramci tej psychoanalyzy musis byt ale proficka a ignorovat vsetky tie telesne tuzby ktore prave pocitujes :D

cicvor

Rodina sa rozbije nie kvoli nejakej mladej cicine, ale kvoli tomu ze ten vztah proste v niecom nefunguje :)

Jeden z partnerov proste nie je s niecim vo vztahu spokojny, tak hlada uspokojenie inde. Takze chyba je VO VZTAHU, jeho rozpad skutocne nesposobi nejaka mlada brigadnicka,asistentka, sekretarka a podobne :) (detto aj z muzskej strany)

Prezývka55:

Presne, a vies co je teda pre nas muzov najdolezitejsie. Pred nejakym serioznym vztahom si nieco odzit s viacerymi zenuskami, inak to moze mat neblahe ucinky v manzelstve v podobe mladych brigadniciek a podobne :D Skratka sa snazit vyblaznit predtym nez pride ta naozajstna :D Ale je to iba moja teoria. Netusim ci to tak funguej v praxi. Trebalo by vyspovedat nejakeho zenateho co si v mladosti vela odzil, ci je spokojny po rokoch manzelstva a ci uz nema potrebu uvazovat nad postrannymi umyslami :D