Zápal sedacieho nervu Ischias

Príspevok v téme: Zápal sedacieho nervu Ischias
Aumojanoha

Dobrý deň,chcem sa poradiť ako liečiť Ischias. Ešte v Máji som veľmi silno prechladol a dostal som zápal sedacieho nervu tzv. Ischias. Túto diagnózu mi stanovila neurologička. Bol som na PN a bral som kopu liekov ako Novalgin,Ketonal,Ketonal injekcie,Dorsiflex,Guajacuran a napokon Diclac,ktorý mi asi pomohol najviac s týchto liekov,ostatné nepomáhali nič a bolesť bola taká istá. Neurologička ma chcela poslať na CT vyšetrenie,lebo že tie lieky sú len na tlmenie bolesti,ale neodstránia príčinu bolesti a že na CT sa to zistí. Lenže tam som nebol lebo už v tom čase mi to prešlo a začal som zas chodiť do roboty a teraz sa mi to zas vrátilo a mám silné bolesti pri chrbtici a v bedrovej časti a v celej nohe. Niečo ako keď si narazíte lakeť ... asi taká bolesť to je,len sústavná. Poraďte mi nejaké tipy na to ... na internete som čítal studené zábaly,horúce zábaly a somariny ... nechcem ísť zase na PN.

kuko1

Veľmi starý príspevok, asi už ani nečaká radu. Ale pre niekoho koho to aktuálne možno zaujíma. Myslím že je to vysunutá platnička čo tlačí na nerv do dolnej končatiny. Mám to aj ja a presne takto sa to prejavilo. No nič MR ukáže viac.Treba cvičiť, cvičiť a cvičiť,

Bax

Ahoj, skus bazovy caj alebo liker z bobul bazy, . Stava sa da aj kupit. Povaris ju pridas klinceky, cukor podla chuti, nechas odstat cez noc, a potom jeden vytlaceny citron na liter stavy a prelejes do flias, ja davam 2dc rumu a 8 dc stavy. Mozes aj iny alkohol. Das si podla chuti alebo aspon poldeci vecer ) mne to tento rok pomohlo, minuly v zime ma stale tahalo v lytku .

RNG

Poskodene nervy potrebuju vyhojit, na co je dobre brat 1 az 1.5 gramu DHA. Zdroje DHA su rybacie oleje, krill olej a najma calamarine olej.
Casto je poskodenie nervovych obalov z cinnosti nasich vlastnych v tele vzdy pritomnych virusov, preto radim dnes vlastne kazdemu ako prevenciu si zvysovat viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod rng herpes, kde som uviedol plno prostriedkov na to. Treba pouzivat viacero a obmienat ich.