Mozem si dat grep?

seherezada

nie ked tak chces schudnut tak nemusis cvicit ale nejec tak vela avela vody nepi lebo to ta nafukuje a grep alebo citron je vtom dobry ze potom ta taha jest ale netreba jest iba jablko aked ta taha pritom jest tak toje dobte vtedi schudnes pocuvaj tancuj toje lepsie ako dieta a cvicenie ja som to robila a schudla som 10 kg za mesiac cauko ale komu sa nepaci ako vizeras tak len sa na teba nekukaju

alti

Ano, Anetka, grep nie je taky mudry, aby si vyberal, co nechceme mat v tele a co ano. Nenasla som info /zatial?/ o intervale pauzy medzi grepom a napr. liekmi, vyzivovymi doplnkami. Kedze je to v podstate stava, tak tipujem, ze 2 hodinovy interval by mal bohate stacit. Akurat to zapitie napr. aj vitaminov grepom si mozeme odpustit. Ale zase taky absolutny blokator ten grepik urcite nie je :D

aneta42

Tie latky,ktore obsahuje grep zabranuju aj vstrebavaniu "dobrych"latok z roznych doplnkov vyzivy?Nemal by sa teda grepovou stavou zapijat ani napr.pripravok na podporu rastu vlasov, kt.obsahuje vitaminy a vytazky z rastlin?A aky casovy odstup treba dodrzat, aby sa ucinky navzajom neovplyvnovali?Dakujem, Alti aj za odpoved v inom fore a prajem pekny den.

Alternativa

Pri grepe je dobre vediet, ze obsahuje latky, ktore zabranuju vstrebavaniu inych latok do tela. Cize je vyborny, ak vedome ideme napr. do ekologicky nie prave najlepsieho prostredia, do zafajceneho priestoru, atd. Nemali by sme grepovou stavou zapijat lieky.

sfdr

Odbornici v poslednej dobe doslova varuju pred roznymi dietami a odporucaju chudnut iba zdravym stylom stravovania, t.j. takym, ktory sa da drzat cely zivot bez hladovania.
Ak totiz mozog zaregistruje, ze svojmu organizmu nedavas dostatok potravy, prechadza na usporny rezim a nastavi organizmus tak, aby bol schopny odolavat i dlhemu obdobiu hladu. Ty sa tyras, skusas svoju pevnu volu, no bud vobec nechudnes, alebo iba minimalne. Akonahle vsak tento rezim zmenis, mozog so svojimi regulacnymi mechanizmami zapracuje a nastupuje jo-jo efekt i s kilami navyse ako vysity.
Uspesne sa to da obist tym, ze jes min. 4 az 6x denne, v pravidelnych intervaloch a po mensich davkach. Dalsou zo zakladnych podmienok je zmena pitneho rezimu - treba vipit 2,5 az 3 litre nesladenych tekutin denne, najlepsie cistej vody. Jednak to spusti detoxikaciu organizmu, jednak plati, ze hlad je casto iba prezleceny smad. Pit treba aj pred jedlom! Sladke nahrad najma zeleninou a treba na minimum obmedzit solenie.
Nejedz uz po 20 hodine...
Ak si to pochopila, tak uz vies, aka je odpoved na tvoju otazku.
P.S.: Vsetky tieto rady boli odskusane v praxi a spolahlivo funguju. A teraz si bez dat ten grep...

mackousko

Radim ti daj si urobit kompletne vysetrenie ci nahodou nie si alergicky(a) na grapfruit a ked nie tak si ho kludne mozes dat ale pretoze ma kalorie tak priberes.