Co na veceru?

Príspevok v téme: Co na veceru?
betka20

Ahojte dari sa mi celkom dobre az na jednu vec neviem co si mam dat na veceru.zacala som sa stravovat zdravo a je mi jedno ci schudnem alebo nie.No to zdrave stravvovanie nie je az tak zdrave prretoze to pokazim vecer o 5.Pretoze neviem co mam dat vtedy do ust a tak ma len napadne ze co mame.Takze o pol 3 niekedy pol 4 mam obed zdravy napr ryza zo zel. alebo ...a neviem co na veceru.Ale chcem poradit take aby som to dodraziavalo skoro cely zivot.nemyslim tym ze budem stale presne tak isto niekedy si dam aj dobrotu a pokazim to ale ide sa dalej a nie blbosti ktore som robila:-))

Sisi135

S tým zdravým v tom recepte by som to nepreháňala, sójová omáčka rozhodne zdravá nie je a sójové mäso skôr len občas

silvus28

rýchly recept na zdravú a chutnú večeru:
na cibuľke a troche oliv.oleja podus na troche vody sójové mäso (buď vo forme granulátu, sój.plátkov alebo kociek alebo sój.rezancov, to je jedno), ochuť soľou a sójovou omáčkou príp. vegetou, nakoniec v tom rozpusti dva trojuholníčky taveného syra a zajedaj celozrnným pečivom alebo to jedz s prílohou (ja mám rada kus-kus, pšeno alebo pohánku). Je to veľmi chutné a navyše aj zdravé! Dobrú chuť!

Sisi1357

hlavne kvalitné bielkoviny /cottage, tvaroh, rybka, chudé, mäsko, tvaroh, vajíčka/ + zelenina+ trochu pomalého sacharidu - poloka ako na obed /celozrnné cestoviny, celozrnná ryža, pohánka, celozrnný chlieb,.../

elena 1234

bielkoviny,zelenina,,,urcite nie ovocie...
alebo cottage syr a 2 ryz.chlebicky..alebo vajicka,ale len jedno cele a bielka,,

janka

a co ste mali na veceru dnes? a planujete aj zajtrajsiu? ja dnes jogurt a pol krajca chleba, ale co zajtra este neviem..

angeles

no presne aj ja mam s tymto velke problemy...a preto si vzdy radsej zrobim neaky zeleninovy alebo ovocny šalatik :-)