Hľadám niekoho kto je tiež psychicky úplne na dne ako ja

bracoki

ale veď ty chceš žiť ! cesta je jednoduchá , stačí aby si sa stal/a "narkoman" na vlastných Endorfínoch.

klikaj, hľadaj, ale hlavne - MYSLI!
-odkaz odstránený-

bezmyšienkové šťastie zvierat nie je riešením pre človeka
ahoj Ivo

Neter

ludia ktori su psychicky na dne ako ty, ta na to dno este viac priklincuju. radsej hladaj optimistov, veselych a uspesnych. a uc sa od nich inemu pohladu na zivot.

daniuska

Momo, asi si nepochopil dobre, co som pisala, ludom mame pomahat, nie za nich riesit ulohy.Pomoct niekomu s diplomovkou, alebo niecim je jedna vec, druha vec je spravit to za niekoho, lebo on v tom case nema cas, lebo je s kamosmi na futbale, pije, bali baby a pod.Keby to bol moj manzel a spolu by sme tu pracu napisali, nie len ja, kym on spi, ale aj on a ja by som mu len pomahala nazormi a radami, tak to nie je podporovanie lajdakov.Je to pomoc, pre dobro veci. Manzel predsa zaraba peniaze pre rodinu, pre mna a deti...ak by prisiel o pracu, trpeli by sme tym vsetci.

momo26

daniuska
pekny nazor, ale mam otazku.
co ak by ten spoluziak bol tvoj manzel, a ak by tu ulohu pokaslal, prisiel by o pracu?
extramna situacia ale len hypoteticka..

daniuska

Pocula som zaujimavu myslienku, ze pomahanim inym obcas viac skodis, ako pomahas a hlavne ides proti universu.cize nie za kazdu pomoc cakaj oplatu v podobe dobra.Vezmite si priklad, ako tu pisala jedna osoba, dala spoluziakovi opisat ulohu a on ju jej pocmaral a vratil znicenu.Ona vlastne nekonala dobry skutok, ale podporovala leniveho nezodpovedneho spoluziaka v jeho lenivosti a nezodpovednosti.Spravne bolo nechat ho vyzrat si to, ze ulohu nesplnil a dostat zato trest.Takto to chcelo zrejme univerzum, nejake ponaucenie, pracuj, lebo inac bude zle.Ale vdaka dobrej dusi zle nebolo.Tak univerzum potrestalo ju, aby viac take hluposti nerobila a nezasahovala nebesiam do vychovy dusiciek xixi. Asi nejak tak to funguje.Pomoct mame ludom, ktori si sami pomoct nevedia a nemozu.Toto je dobry skutok. Nie podporovat lajdakov.