Depresie, osobny zivot, praca

Príspevok v téme: Depresie, osobny zivot, praca
Mato888

Ani neviem ako začať. Začalo sa to presne pred cca 4 rokmi, keď ma nechala priateľka. Odvtedy sa mi v zivote vsetko otocilo naopak. Ci uz je to v pracovnom zivote alebo v osobnom. Stale som v depresiach, nechutia mi bezne radosti zivota.
Pracovna oblast v ktorej momentálne pracujem ma v minulosti bavila, ale ako som zmenil zamestnávatela je to prave naopak. Neviem sa od toho vobec odputať, je tam na mna veľky tlak. Den co den som pod stresom, a v strereotype a strasne ma to ubija. Este aj cez vikend myslim na pracu. Uz som uvazoval aj vypovedi, ale v dnesnej dobe je tazke si hladať niečo nove, navyse som tam pomerne dobre plateny. Kazdy kto ma stretne mi hovori, že sa uz ani neusmievam, proste som stale \"down\". Myslim, ze na taketo depky som este pomerne mlady (27).
Najst si dievca od toho posledného rozchodu je pre mna akoby nemozne. Stratil som uplne sebavedomie. A aj ked sa uz nejaka najde, jednoducho bud na nu nemam cas, alebo sklopim usi a idem prec. Myslim ze sa bojim, ze by sa zase nieco pokaslalo.
Navyse som si vsimol, ze cez vikendy (mimo prace), som zacal viacej pit.
Proste ked si to porovnám s casmi ked som studoval na vyske a teraz je to 100 a 1.
Absolutne nie som spokojny s tym kde sa moj zivot ubera a jednoducho z toho neviem vycuvat.

p.d.

Vies, mozno je to jedna faza tvojho zivota a musis si ju odzit.
Moja babka mi povedala, ze som tlsty jak mato, ze mam peknu tvar jak mato, ze som lenivy jak mato, ze jem jak mato:)
No, ja neviem, co ma stale s tym matom:)

Jessi_1111

1. otázka, čo ma napadla, miluješ to dievča ešte?
Ak áno, tak sa snaž aspoň o kamarátsky vzťah. A čo sa týka tvojho života, máš výšku, skús zájsť k psychológovi/psychiatrovi, keď sa nevieš tešiť z bežných radostí života. Jedna vec a druhá, tiež som mala také stavy. Ale potom som si uvedomila, že som zdravá a žijem... A sú ľudia s oveľa väčšími problémami a že... život je fajn, vždy... Len ho treba vedieť správne žiť. ;) Skús čítať knižky, tráviť viac čas s rodinou, priateľmi (a zvieratkami) a do svojej práce sa ponoriť, alebo ju zmeniť, vziať si dovolenku... :) Držím palce a potom sa ozvi! (o: