Mam Keratosis Pilaris

Zabka04

Ahojte vsetci. Uz par rokov bojujej s touto chorobou. Mavala som ju na nohach a na rukach. Uz dlhsiu dobu ju mam hlavne na licach. Myslim,ze konecne sa mi podarilo ju porazit

lenusskaa

Ahojte, no ja len ze som skusala toho uz viac ale momentalne mam pocit ze mi celkom zabera Locoid, nasla som aj na zahranicnych strankach, ze by to mohlo pomoct a mam z toho vazne dobry pocit :) Je na predpis,ale v pohode mi ho predpisala obvodna.

123lola

ja sa s tym trapim uz velmi dlho.mam to na ramenach. teraz som zacala pouzivat mast saloxyl co je dost neprijemne ledo strasne smrdi ale pomaha to. so saloxylom si to natieram na noc a cez vikend aby som nezapachala. ked idem do prace tak excipial u lipolototiom :) Je to uz dane neda sa to vyliecit iba potlacit priznaky. Mne to pomaha vyrazky uz takmer nemam. Viac ma trapia jazvicky co mi ostali. No musite sa o to neustale starat natierat a tak lebo ked prastanete mate to nazad. vela stastia :))

zevrajtomas

cafte.ja mam tiez KERATOSIS PILARIS a hlavne v oblasti lic.vyzera to komicky..cerveny a mam drsnu pokozku.to ze mam cervene lica az tak nevadi ale neda sa to nejako vyhladit?

dragonfly

je to podla mna nieco ako zapal v mieste kde vyrasta chlpok. Myslite, ze keby som si dala navzdy odstranit chlpy zmizlo by to?

lucia1

no ved to, ja som tiez nevedela ze je to normalna diagnoza:) som si myslela ze mam len proste taku pokozku, ze je to moj udel ako vsetko ostatne, kedze som blondzka velmi svetlaa a biela...svietia na mne iba bordove lica lebo mi pokozka doslova presvita...proste bieda:( a opalit sa?? nehrozi...ved nemam ziadny pigmeeeent

kikusqa

awojte..ja to mam tiez no a ked som hladala na nete natrafila som tam na jeden prispevok v ktorom na keratosis pilaris odporucali pripravky znacky ICHTHYO od Dr.Mullera....v lekarni su dostupne rozne masticky alebo telove gely..ja pouzivam mast s bielym ichtanolom a dost sa mi to zlepsilo....viem ze to nikdy nezmizne ale ked pouzivam tu masticku je to omnoho lepsie ..takze skuste, mozno to pomoze aj vam

aôsdljf

Neviem, či mam to isté. Ale tiež mam take malé vyrážky na rukach. Po lakeť,´ďalej už nie. U nas sa tomu hovori krupica. V lete mi to vždy zmizne. Slnko vylieči. Niekedy tam mam aj biele bodky a dá sa to vytlačiť. Ešte som s tým u lekarky nebola.

igua_

aj ja to mam :D ani som netusila, ze to je choroba :D az ked som si pozrela obrazky. nemam to ale vobec hrozne, skoro to nevidno. iba, ked si to rozskriabem (ked som nervozna).
boze, dalsia diagnoza :D