Maitalon - hrozné vyrážky

Príspevok v téme: Maitalon - hrozné vyrážky
bla81

Ahojte,
chcem sa opýtať báb, ktoré berú Maitalon, či sa stretli s tým, čo ja. Vždy tak na druhý deň po začatí nového blistra sa mi vo výstrihu vyhodia drobné hnisavé vyrážky, ktoré zmiznú cca po dobratí blistru. Je to strašne škaredé a nikdy predtým som to nemala. Tento mesiac to ešte o level postúpilo, mám ich aj na chrbte a pleciach.
Chystám sa s tým k lekárovi, nestrávim predsa tri týždne každéo mesiaca ponatieraná mejkapom.
Máte takú skúsenosť?
Ďakujem.

RNG

Maitalon je kombinacia dvoch umelych hormonalnych latok, Drospirenone a Etinyl estradiol.
Take zlozenie ma hromada roznych znaciek HAK, a o ich skodlivosti svedci , ze sa dlho maskovali za rozne firemne mena a dnes napr je okolo nich vyse 12 000 sudnych pripadov, pozri na
en.wikipedia.org
Ovela menej skod sposobia tzv "chemicke" spermicidy, ktore maju tak velku molekulu, ze sa do tela prekticky neabsorbuju, tj vobec nemenia prirodny hormonalny rezim tela a nezamoruju telo, ako tieto hormonalne posobiace umele chemikalie.

Sisa696

Ahoj, ja maitalon uživam uz asi 3 roky a tak isto aj moje kamošky ho beru a problemy s jeho uživanim nikdy neboli. Myslim si, ze je to velmi kvalitna antikoncepcia a plet sa pri jej uživani len vylepsi, ak ti akne sposobuje vyssia hladina androgenov. Pričinu skus hladat skor inde (strava, hygiena, oblečenie,...), zajdi za dermatologom, ten ti poradi

bla81

Trvá to už 5 mesiacov a to bola ešte zima. Čakala som, či to prejde, ale nie, práve naopak.
Štve ma to, lebo okrem toho som spokojná.

Lasiodora

Ahoj, ja beriem Maitalon už niekoľko rokov a nikdy som s ním nemala žiadne problémy, ani také, o ktorých píšeš. Nemohla by si to mať aj zo slnka? Pretože mne sa väčšinou také malé vyrážky v dekolte spravia z toho.:)