Samovražda

Príspevok v téme: Samovražda
psychoNula

mám stále depresie, nič sa mi nedarí.. nevidím žiadny zmysel života, ani ho nemám .. finančné problémy, zdravotné .. dnes ma nechal chlap. som na dne.. už dlhšiu dobu rozmyšlam nad ukončením tohto trápenia .. je to zbabelé, hlúpe, ale ked ja neviem, ako dalej ..
lenže ako? tabletky? skok pod vlak, obesenie? ktovie, ktoré je najlepšie .. :/

brouklyn

prosím nerob to. Je to jednoduché uetekaj si kupiť do knih kupectva knihu THE SECRET Zázrak vravím ti to lebo som bola na tom trocha innak ale tiež som bola psichicky na dne. Stačí si prečítať jednu stranu a už sa ti do života vráti usmev. Ver mi je to jediná možnosť trvá to 28 dní. Ak to dokážeš budeš velmi bohatá a šťastná :) :(

xxx_3

ááách jaj... kam sme sa to dostali :( čo sa do kelu ideš zabíjať ?-_- ja mam tež depku a čo ? ked mi dali život nepremárnim o tým že sa zabijem ale si ho užijem. Ved žiješ len raz a ty sa hceš zabiť tipujem že si mladá. Finančné probléy: kto ich v tejto dobre nemá ? Ja nemam ani 10€ v penaženke a čo? nejdem sa obesiť. Nejakú pomoc,brigády,práca pre svoj život urob čokoľvek. Zdravotné problémy: Kôli tomuto sa chceš zaboť? to je smiešne.. Ja mam iné zdravotné problémy a tu som. šak idem k Dr. a liečim sa nie ešte sa zabiť. A to že ťa nechal chlap. No bóóže. Nemala si si takeho vyberať. Asi ti stál za prd ked ta nechal nemusíš si koli idiotovi pokaziť život a zabiť sa a sklesnuť. Skus mysleiť pozitívne. Buď opimista. Ja som mala podobné proble´my a tu som. Popasovala som sa s nimi sama. Jedonducho som si povedala DOSŤ! a ani som nechodila cvokárovi ani som nebrala lieky ani nič. Proste som si začala užívať. Peniaze nie sú všetko. Dá sa žiť aj bez nich veď na stravu sná´d máš. Ja som chodievala po nemocniciach a tu som kašlem nato. A chlapa si najdeš ineho. Nemáš dôvod na samovraždu. Nik ho nemá. Len niektorý si ten svoj život nevedia žiť a nie su ani zaň vďačný. Toľko odomňa. Na tvojom mieste by som nato kašlala a našla si pracu alebo dačo viem že je to ťažke v tejto dobre ale tak.. Depresie ? Povedz si že si pekná mladá žena ktorá ide od začiatku. Zoznám sa s novymi chalanmi. Bav sa s priateľmi veď nato ih máme a kašli na nejake pesimistické kecačky. Je to len v tvojej hlave len o psychyke nenahovaraj si to a bude ti lepšie uvidíš :)

p.d.

Uz som si to vydezinfikoval, to dezinf. som si radsej kupil rovno v lekarni a dobre som spravil. Sice lekarnicka na mna pozerala ako bager na tvrdu hlinu, ale co uz, mam ju rad, lebo viem, ze mi chce len dobre:DDD

p.d.

Ja pocvicim toho mojho totalne sibnuteho psa a potom mozete prist na navstevu. Poviem Sarka: po krku a problem vyrieseny:)
Asi by vam po nom skocila aj tak, ale tak budete mat aspon nejaku istotu v tomto krasnom zivote.

Lulita

mna zaujima, ci sa nas niekto niekedy pýtal, ci ako duse tu chceme vobec byt, teda reinkarnovac sa cez stovky, tisice zivotov, ja som uz unavena :)))

p.d.

Ja vam poviem od srdca len jednu jedinu vec, ktora s tym mozno nesuvisi na prvy pohlad, ale na druhy pohlad asi aj hej.
Fakt si nekupujte to jebn..teho am. teriera. Ona mi skocila po krku asi mesiac do zadu a teraz mi uplne doskriabala nohu. Ju nema vyznam ani mlatit, raz debil tak debil.