Chcem ist do zahranicia no nemam s kym

Príspevok v téme: Chcem ist do zahranicia no nemam s kym
country

Chcela by som odist niekam do zahranicia ci uz pracovat alebo kedze na toto je uz teraz neskoro tak aspon na dovolenku kym mam este prazdniny...ja som uz mala nejake ine plany ale pokazilo sa to, ale velmi tuzim odist, neveim uz doma vydrzat ani minutu..mam zarobene nejake peniaze z brigad, teda v tom by nebol problem no nemam s kym ist..s rodinou sa uz neda, priatela nemam a kamaratky maju vsetky nejake ine zaujmy, samy su niekde rozlietane, na brigadach a pod. neviete neexistuje nejaka seriozna zoznamka kde by sa dal najst partak na dovolenku? najskor asi nejake dievca, lebo s cudzim chlapcom by som sa bala len tak ist..mne to je fakt jedno, najradsej by som isla aj sama, len to by bolo dost blbe..

zdradca

Pracujem vonku. A viem vam dat kontakt na fakt serioznu agenturu, cez ktoru som zacinal.
podmienka je. Trosku lepsie zaklady AJ
vlastne auto, praca je pre dvoch(dve) alebo par
je to v chladnejsom prostredi, byt ochotny pracovat aj na smeny, fyzicky nenarocna, kontrak na pol roka s moznostou prejst na full time
dajte sa dokopy a po dohode mozte vycestovat. Maju zastupenie aj na Slovensku. Pozor, neberu ziadne poplatky.

mam56

Ja sa do zahraničia asi radšej nechystám, aby som si u nich nepokazil výslovnosť a gramatiku:-)
Ja by som išiel na taký výlet, ak ma berieš, na strane druhej-) Som veselá kopa, nenudila by si sa isto.
..................................................
Chuck Norris vstriekol svoju krv do opice, ryby a jašterice. Odvtedy sú tí traja známi ako King King, Čeľuste a Godzilla.
Raz zastavil policajt Chucka Norrisa. Policajt mal šťastie, mohol odísť len s napomenutím.
Nie je žiadna evolučná teória. Existuje len zoznam zvierat, ktorým Chuck Norris dovolil žiť.
Chuck Norris bol na Marse. Odvtedy tam nie sú žiadne známky života.
Keď bol Chuck Norris malé dieťa, tak sa nehral s medvedíkmi, lebo mal doma skutočného medveďa.
Chuck Norris vymyslel Zombie, aby svoje obete mohol zabiť dvakrát.
Nie je asi veľmi dobrý nápad pomenovať nový most menom Chuck Norris, lebo potom po ňom nebude mať nikto odvahu prejsť.
Viete, prečo novonarodeniatka plačú? Lebo vedia, že vstupujú do sveta, v ktorom žije Chuck Norris.
Big Foot povedal, že považuje Chucka Norrisa iba za mýtus.
Predtým, než stretla skupina Black Eyed Peas Chucka Norrisa boli známi len ako Peas.
Kamarát hovorí kamarátovi: počul som, že si si otvoril nový bordel, že? Áno, je to tak. A aké máš ceny? No, napr. orál stojí 20-cku a anál stojí 50-tku. Ok a kebyže som chcel normálny sex, vagínu a tak, tak koľko by ma to stálo. Jáj, prepáč, prepáč, ale zatiaľ pracujem len sám.

LiriDona

Ja tento problem tiez riesim posledne roky....Proste ked aj nejaku kamaratku mam to s nou nieco zorganizovat to je jak podme je§at a tiez by som chcela ist s niekym...aj ked teraz pred vianocami mi to pride trochu divne riesit letnu dovolenku a tiez som rozmyslala aj nad robotou v zahranici uz...ked chcete niekto tak piste nechala som email.

Andy1

Ahojte je tu este niekto kto by chcel ist pracovať do zahraničia? Mam možnosť ist do Anglicka no nechcem ist sama.. Ak by niekto kľudne píšte na andy1995@centrum.sk :)

...

Aka nahoda :D ja totiz prave teraz tvorim prispevok ze chcem ist na dovolenku no nie je s kym a ci sa niekto ku mne neprida :) no ja mam po 30tke tak neviem. A zas by som sa rada zmestila do 300e preto pozeram last minute atd. Chodievala som na drahsie dovolenky no proste teraz mi to fin.nevychadza. A rada by som aspon na par dni vypadla niekde k moru

lorem

ahojte chcem ísť teraz do zahraničia na brigádu cez agentúru pridá sa niekto ????? idem prvý krát a chcela by som ísť s niekým