Ako jej pomôcť?

Príspevok v téme: Ako jej pomôcť?
Furio

Nazdar, chodím so svojou priateľkou už pol roka a zatiaľ sme spolu ešte vôbec nespali a dosť ma to trápi, dôvod? = kedže je ešte panna veľmi ju to bolí a pritom som do nej poriadne ani nevnikol a hned sa odtahuje a chce ma uspokojiť len tak bez toho aby ho dala dnu, ciže len pomedzi nohy. Veľa krát som jej už hovoril že kolko báb to už zvládlo ale ona mi vždy odpovie že nevie a podobne. O tri mesiace ma 18 ....a mne to už važne chyba.... poradte niekto ako by sme to mali prelomiť ...Ďakujem

lilyianka

furio, svietis na cerveno, to znamena, ze mas pri nicku mail ..a ten sa da skopcit na fb a vyhladat ta ...a aj tvoju priatelku tympadom

furio

Dakujem za ochotu a prepac ze po ten tvojej prvej odpovedi som tak vybehol ale proste ma to nastvalo....a kamo566 pls kontaktuj ma spravou aby som vedel kto si a skade vobec vies kto som ja?

Kvety zla

Usudzujem len z toho co si sam napisal. Ona sa odtahuje a chce aby ste mali len pseudosex. Z toho mi vyplyva ze naozajstny sex nechce, inac by ho mala.
Otazku podal tak, ze ako to prelomit - to ze odmieta sex.
Ak by si chcel pomoct s tym ze ju to boli - bolest pri sexe moze byt sposobena kadecim, nepreliecenim zapalom (aj panny maju gynekologicke zapaly), ale u dievcata ktore nemalo este pohlavny styk je najpravdepodobnejsia psychicka pricina. Tie vase pokusy o pohlavny styk si uz automaticky nevedome spaja s bolestou, bolest ocakava - cize bolest pride.
Moja rada - skus ju najprv urobit oralne. Hned po orgazme bude uvolnena, vlhka, roztuzena a pripravena.
A ak nie, tak nechce mat sex, a musis len cakat.

kamo566

Rado, Iva je velmi zlata baba, tak to nechaj na nu, nech sa rozhodne ona. Mozno budes prekvapeny. Hlavne to neries tu!

Furio

Skade vies ze nechce ? ....prepač ale ak si myslis ze som daky nadrzanec tak si na velkom omyle! Do nicoho ju nenutim a ani nemusim sam zacinat!