Rozdiel medzi escitalopramom a lenuxinom

ni-ka

ja beriem eliceu-to je escitalopram,lebo som dlhodobo vazne chora a uz som mala z toho depresie...a pomohlo mi to,dokonca aj ta chronicka choroba sa lepsi ked sa citim psychicky lepsie:)
a neurol pomaha spat,clovek je po nom taky omameny,dokonca sa v zaciatkoch uzivana antidepresiv predpisuje na spanie,pretoze z niektorych AD si "nabudena"...
mna xanax=neurol neuspava,ale ako som spominala,ak mam ist na nejaky zakrok v lokalnej anesteze a bojim sa tak si ho dam a potom som OK:)

asdfjklp

Diky. Dnes skoro každý čo som si všimla užíva nejaké antidepresíva a upokojujúce lieky. Nemám o tom ani šajnu, tak preto sa pýtam. Aj môjmu mužovi som našla lieky-Sanval, predtým neurol. Tvrdí, že to má na spanie. Nevyznám sa v tom, ale myslím si, že pokiaľ to človek nemá pod kontrolou môže vzniknúť závislosť, alebo ak človek má psychický problém a lieči si ho sám, nemusí sa trafiť do svojej diagnózy.

ni-ka

lexaurin, xanax a neurol su ukludnujuce antidepresiva posobiace proti stavom uzkosti, panickym atakom...su skor utlmujuce,uspavajuce...ja si davam xanax jednorazovo ked idem zubarovi:))su navykove tak sa neuzivaju dlhodobo...
a escitalopram je antidepresivum ktore posobi na baze vychytavania serotoninov,cize skor zvysuje dobru naladu,dava energiu atd.

asdfjklp

A Lexaurin sú čo za lieky? Všimla som si u jednej známej, že ich brala, užívala ich dlhodobo a teraz vozí v kočíku dieťa a kojí ho. Tak ma to zaujíma.

ni-ka

ano...ale niekedy sa stane ze jeden liek ti nezaberie a druhy-s tou istou ucinnou latkou ano...je to individualne...