Chaos v mojej hlave

Príspevok v téme: Chaos v mojej hlave
Džeky

Ahojte. Potrebujem radu. Som nešťastne zamilovaný a komplikujem si tým život. Neviem či ešte som zamilovaný do dotyčnej ale rozhodne ma priťahuje. Obaja sa máme radi. Môj problém je v tom, že už nechcem byť do nej zamilovaný, chcem byť s ňou len kamarát a nemyslieť na ňu každú sekundu. Mám v hlave chaos.

Džeky

Veľmi pekne ďakujem :) samozrejme, že sa chem s ňou naďalej stretávať aby sme sa obaja lepšie spoznali a zabuddli na naše teenegarské chyby :))

majuska299

Tak v tom prípade ti poradím jediné. Ak ti za to stojí, tak sa s ňou stretni ešte raz, porozprávajte sa a vysvetli jej to. Vzťahy nie sú komplikované, iba ľudia si to niekedy zbytočne komplikujú. Ak ťa má aj ona rada, pochopí to. Ak ti však za to nestojí, nechaj to tak a snaž sa na ňu zabudnúť...To, čo chceš, vieš iba ty....Nech sa rozhodneš akokoľvek, prajem Ti, nech to dobre dopadne :-)

Džeky

Ja na ňu zabudnúť nehcem. Len nechcem náš komlikovaný vzťah rozvíjať. Ale udobrili sme sa a to je dobrý začiatok. Poviem to takto. 2 roky som ju nevidel, len sme si písali. 5 krát sme sa mali stretnúť...Až včera som zaň došiel...Medzi tým som ju obviňoval lebo som si myslel, že ma naťahuje ale nenaťahovala. A ja mám teraz pocit viny.

majuska299

Vyzerá to, že si do nej zamilovaný. Zabudnúť na niekoho, koho miluješ nie je ľahké, chce to čas, veľa času. Len nechápem, prečo chceš na ňu zabudnúť, ak si napísal, že sa máte obaja radi. Hmm? Nie je ľahšia cesta vyskúšať to spolu?