Dlhodobo zvýšená teplota.

popo272

Akože nestresoval by som keby som už 6 týždnov nemal zdravotné problémy. Najskôr ma začal bolieť ľaví spánok na dotyk a potom týždeň ma bolela hlava. Potom som začal tak divne vidieť ako keby som bol napitý a to mám až do dnes a k tomu ešte teplota. Chodím od doktora k doktorovy a nič mi nezistili. Neurolog, očná, krčno nosno ušné a nič. Keby tá moja obvodná bola normálna tak by som to mal už asi za sebou len mi povedala že ma už nemá kam poslať. Tak mením doktorku a uvidím.

RNG

Dnes je potrebne si viralnu imunitu zvysovat, lebo je na svete rozsirenych hromady virusov a coraz viac ich ludia nosia v tele neprestajne. Tj ked im viralna imunita, poklesne, tieto na prilezitost vyckavajuce podtvory sa rozmnozia a skodia nam. casto to nie je na vonok vidiet, ale zvyknu napadat nieken kozu a le aj vnutorne sliznicem vystelkuy organov, nervove obaly a podobne A mnohe z nich vedu k zapalom a dnes je dokazane, ze aj k rakovinam.
Ako na to doplnkami najdes cez Google.sk pod rng herpes. Lekari sice maju sile antiviralne lieky, ale tieto maju tolko skodlivych bocnych ucinkov, ze sa ich boja pouzivat len tak na udrzbu zdravia(teda ked vobec sa zaoberaju udrzbou zdravia, lebo bezne je symptomaticka diagnoza-tj diagnoza z viditelnych priznakov a symptomaticka liecba, tj predpisanie schvalenych patentovanych chemickych liekov, ktore na to farmacia odporuca.
Inac zaujmu vyckavajuce stanovisko a cakaju, nez nieco prepukne viditelne a silno ).
To je akoby autoopravar menil olej, az ked sa z motora zacne dymit...

ambrozia

Prosím ťa nestresuj, však to nie je žiadna zvýšená teplota. Keď nemáš žiadne iné problémy, tak buď v kľude.

Cindy35

ja som toto mala z virozy. vseobecny doktor mi povedal, ze to bude asi nieco vazne, kedze je to v lete, ale nevie co, ale na ziadne testy ma neposlal