Ako povedať že som ešte panna priateľovi??..

Príspevok v téme: Ako povedať že som ešte panna priateľovi??..
katii

Takže začala by som že mám viac ako 15tky a ešte som s nikým nespala, (nie som ale stará panna :D:D).. môj chalan s ktorým len začínam chodiť je veľmi na sex zameraný a ja vôbec neviem ako sa mám zachovať, on si myslí, že už som určite s niekym spala(lebo som celkom pekná).. mám sa s ním normálne vyspať? alebo ďalej pokračovať v mojom puritánstve.. ako asi zareaguje, keď zistí že som panna? neodradí ho to?.. dosť ma ta zaujíma.. za všetky aj blbe odpovede ďakujem :D:D

MultiLevel

Ked mas viac ako 15, tak to mas kolko? 16? :) Vies na co narazam? Ze az budes skutocne dospela (najma emocionalne vyzreta), a budes mat skutocne pevny vztah, nebudes mat problem hovorit pred partnerom o niecom takom, ako je panenstvo :)

Liliana65

však ale ona píše, že má viac ako 15 rokov....
Ja si myslím, že ak je ten tvoj chalan fajn, tak mu to povedz a podľa mňa určite nerob niečo len kvôli nemu, ale preto lebo to chceš ty :) takže ak už si pripravená a bude vhodná príležitosť, tak to urob, ak nie tak nie. A ak mu to povieš, možno ti to spraví ešte krajším, lebo nie každý má fajn zážitok z toho "tenkrát poprvé..."

inzercia

ahoj, ja mam 23, s priatelom sme rok a to som mu hned nejak v zaciatkoch nacrtla ze som panna, ked na to nejak prisla rec tak som to povedala, urcite to ma vediet, bez debaty, jeho reakcia nebola presne podla mojich predstav, ale vysvetlili sme si to, a je to teraz uplne vpohode, urcite mu to povedz, ale urcite nie v zmysle- prepac,ze som panna- :D

lilyianka

samozrejme, že mu to povedz , neviem prečo by mu to malo byť divné, veď si ešte mladá, súdiac podľa tvojho detského štýlu písania a tej hlúpej otázky, či sa s ním máš normálne vyspať bez toho, aby si mu to povedala .. no to teda nie .... určite mu to povedz, nie je na tom nič, za čo by si sa mala hanbiť, práveže buď na to hrdá a aj on by mal na teba byť ..a ak by sa ti smial za to, kopni ho do gulí a dovidenia!!!

Leila1223

no tak napríklad ja som mala prvého chlapca len pred nedávnom (teraz mam 20) a este som stále panna a nehanbím sa za to, naopak som na to hrdá !!!

tomu chalanovi co som mala som to normálne povedala, lenze on chcel odo mna sex uz po tyzdni od momentu ako sme sa spoznali ! aj ked som sa mu neviem ako velmi snazila vysvetlit, ze pre mna ten sex neznamená to isté ako pre neho (zevraj zabava) od vtedy to skoncilo ! :( proste ma nechal, a hlavne ze mi tvrdil ze jemu nejde len o sex...normálne som stastná ze som ten sex s ním nemala...aspon teraz vidím ze nelúbil mna ale moje telo :( je mi z toho hrozne :( pretoze ja ho este stale lubím..aj ked viem ze on mna asi nikdy nemal rad..kedze ma opustil

sweater.

dneska je ina doba ked sa take mlade baby hanbia ze su panny. uprimne dakujem zato ze som mal detstvo ake som mal...

reponse

byť v 15-tich panna je puritánstvo? naozaj sa mi nechce veriť, že gro mladých v tomto veku už má pohlavný styk za sebou.

v 15-tich nie je človek zrelý na zrelý vzťah a sex patrí do zrelého vzťahu. Len začínaš s niekým chodiť (v 15) a už má byť sex? Hrúza des. Veď sexom tomu druhému vypovedáš, že ho chceš navždy a naveky a neverím, že by si chcela ostať s niekým, koho ani dobre nepoznáš - a on teba tiež nie. Priťahuješ ho a chce tvoje telo, ale ... chcel by ťa na celý život?

Na otázku odpovedám: nie, nemáš sa s ním vyspať. Ak ho to odradí (že si panna a že sex nebude), tým lepšie pre teba. Hodnota ženy/dievčaťa stojí za jej rozhodným nie, pretože si je vedomá svojej ceny a nie je ľahkou trofejou pre mužov.