Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

mary_28

Ahojte, mohli by ste mi prosím niekto zasvätený prezradiť, aké sú možné zľavy oproti cenám na e-shope? Kam sa dá s cenou "potlačiť" predajca? Je možný aj nákup na firmu s odpočtom DPH? Niektoré výrobky sa mi veľmi páčia, ale tie ceny sú podľa môjho názoru nehorázne prestrelené...

martuskaabcd

Ruzovabarbie
Chcem reagovat na ten slavny vysavac.Ja som si ho zakupila a absolutne s nim niesom spokojna,uz som ho mala aj na reklamacii,a momentalne sa ho chystam zas reklamovat,lebo vobec sa s nim neda povysavat,vobec netaha,som uz zufala,mamho nieco cez rok a stale sa natahujem s tou pani od ktorej som ho zakupila.Tvrdila,ze podlahy umyjem a povysavam naraz bez toho aby podlaha ostala mokra,je hned sucha,ale mne sa to este nepodarilo,to sa absolutne neda,musela som to este klasickym mopom zotriet tu vodu s podlah, sedacku mi to nevycistilo vobec a o kobercoch uz radsej nehovorim.Je neskutocne tazky,zle sa snim manipuluje,dlho sa nahrieva,stale treba cakat.
Co sa tyka zehlicky tak zehlit mozem jedine cez den,lebo ked sa nahrieva voda v tom vysavaci tak to hrozne huci,takze moje nocne zehlenie neprichadza do uvahy.
Vysavac nie je vhodny na kazdodenne pouzitie.
Ja ho chcem vratit,stale im to omielam dookola,ale oni stale nieco vymyslaju a presviedcaju ma,ze vysavac je super a ja som ta blba.Navrhla som aby mi ten vzsavac predviedli u mna doma,aby mi potvrdili aky je super,nech to vidim na vlastne oci.Vraj ten vysavac nepredvadzaju doma.Povedali mi,ze ci si myslim,ze mi pridu byt upratat.
No hotova katastrofa.
Vobec neviem kde sa mam obratit na koho aby som nieco poriesila.
Ak by mi vedel niekto poradit co mam robit budem neskutocne vdacna.
Dakujem pekne.

TomTomy

Prečítaj si zmluvu, lebo to majú tak šalamunsky napísané, že ty platíš a oni ti dodajú tovar do 30 alebo 90 dní, to im len debil zhltne.
Ak máš niekoho známeho, kto sa rozumie do práva, tak sa poraď, lebo mne jeden známy povedal, že majú podľa zákona neplatné zmluvy a vlastne ťa ani nemôžu zaviazať nato, že ti dajú tovar po zaplatení.
Nenechaj sa, ak chceli peniaze, tak mali si zabezpečiť tovar a ak nemajú tovar seriózna firma ti dá na výber, či ho chceš alebo vrátia peniaze.
Nejak často sa im stáva, že nemajú tovar, mojej známej neboli schopný 3 mesiace dodať odšťavovač. Ja by som dopredu neplatila, lebo to už svedčí o nesolventnosti.

Lydka001

Odstúp od zmluvy, máš nato právo, lebo Ti nedodali tovar. Jednostranne nebola zmluva dodržaná, takže nech vrátia peniaze. Napíš im, že je to bezdôvodné obohatenie a dáš ich na súd. Príp. upozorni SOI, oni sú povinný dodať tovar a ak ho nemajú, tak ho nemajú ponúkať. Toto mi povedal jeden právnik, keď mi nevedeli dodať čističku vzduchu.
Inak, ja som si tú "hračku" objednala tiež a je o ničom. Malé, nie je to biolampa a nič spoločné s ňou nemá. Obyčajná infračervená lampa, vyrobená v PL, teda lacný šmejd.

Khde

Prosím vás, čo mám robiť? Objednala som si tovar, tú novú, malú biolampu, zaplatila a tovar nikde. Poslali mi síce list, že ho nemajú, ale čo ak ho nedostanem? Majú mojich vyše 300 eur, zato by som mohla kúpiť iné.

Cap-12

Nikdy viac. Objednal som si od nich výrobok na Vianoce, uhradil v novembri, píšeme január a tovar nikde.
Vravel som pani od ktorej som objednával a vraj posielajú mi ospravedlňujúci list, lebo tovar nemajú na sklade. Moje peniaze na firme, tovar nikde, sviatky fuč, kúpil som nový darček a tento asi pošlem späť. Dovi - dopo, nechcem o nich ani počuť a môžu ušetriť na poštovnom, nestojím o ich list. Je tvrdý aj na iné využitie.

Vircikova

Tak, gratulujem milí reprezentanti. Práve ste asi svojím správaním potvrdili a to obaja, že firme je naozaj fuk, čo za zberbu má v rade reprezentantov, len nech pracujú. A slušnosť sa asi naozaj nenosí.
Ja pracujem pre jednu firmu, kde funguje tiež MLM systém, ale nie je to tak ako vo firme Z., že riaditelia majú 365 dní dovolenky, kým reprezentant robí od vidím do nevidím, má výdavky a príjmy má hlavne riaditeľ. Mám známu, ktorá vo firme pracovala, ale vzdala to a zopakujem ako mi povedala hlavný dôvod: "Medzi sviňami robiť nechcem". Asi by to stálo za zamyslenie.
Na druhej strane, reprezentanti firmy Z., tak radi ohovárajú iné spoločnosti ako napr. aj spol. Bionic a čo nevidím, teraz predávajú údajnú infračervenú lampu. Teda tak sa jej vysmievajú a možno ľuďom zabudnú povedať, že sa jedná o lacný, možno aj šmejd z Poľska. Však nekvalitných vecí je vo firme viac než dosť, to ste si priznali sami.
Poviem iba toľko, nepracujem pre Z. a som na to hrdá, lebo by som sa nedokázala ponížiť na úroveň tých ľudí. Pracujem síce pre spoločnosť, kde tvrdo makám, nie je to Švajčiarska spoločnosť, ale sme rodina. Nefungujú ohováračky, okrádačky, klamanie zákazníkov, zavádzanie a ani scénky bohatej firmy, ktorá sa možno v skutočnosti potápa. Som hrdá na firmu pri ktorej pôsobím a mali sme v kolektíve nie jedného bývalého zepteráka a to aj vo vedení, ktorí sami povedali svoj úprimný názor a neskrývali sa za pozlátka. Tu sme naozaj rodina, pomáhame si, povieme si narovinu problémy a to nám povedia aj riaditelia, netaja to pred nami. Zarábajú aj menší a nielen riaditelia a vôbec, netreba kontakt na 30-teho riaditeľa, lebo ich toľko nemáme, takže asi treba u nás bez práce nasýtiť menej ľudí. Gratulujem vám, že ste pôsobili pre takú "skvelú" spoločnosť, ale som rada, že nie som jej súčasťou, hanbila by som sa zato.

sen2

Nie som ona, ale on,....
Tak po prvé na školení zabudli povedať, že je to MLM systém, dokonca tvrdili pravý opak.
Po druhé, nie si o nič viac, tak neurážaj.
Po tretie, ak patríš medzi manažérov, nebodaj riaditeľov, tak ťa viem iba ľutovať. Dnes pri tej klamárskej firme už vydržia, len taký, ktorý vedia z druhého zodrať kožu, ten najnižší robí a ostatný sa vyvaľujú a zarábajú z práce najmenšieho. O tomto sa mlčí na školení. Ach, keď MLM systém, tak preto zoberie Zepter aj posledného analfabeta, len aby robil? A tie zavádzajú inzeráty,manažér a asistent v kancelárii, úbohé klamstvá.
Prečo si firma verejne neprizná, že sa topí v dlhoch? Prečo si firma nikdy nepriznala, že potrebuje predať aj h..., aby mali na chod firmy a prečo nepovie firma pri kúpe, že niektoré výrobky chcú iba predať a opravovať sa nebudú? Prečo?
To všetko sú otázky,ktoré som sa dozvedel, za tých pár týždňov pri firme. Mám tam aj teraz známeho a nie je reprezentant, ale pracovník vo firme, riadny zamestnanec a sám mi povedal, že sú problémy.
Milá moja, ty si asi naozaj barbie a to poriadne naivná.
Vieš, ja nechcem patriť do veľkej rodiny zvanej Zepter, lepšie povedané do veľkej rodiny podrazákov.

Ruzovabarbie

Milá sen2, ako som už písala, je to mlm ak nevieš čo to znamená vygoogli si to. Nikto ti tam nemôže rozkazovať, ako to máš robiť, ja si už na anketách dohadujem stretnutia a prezentácie si robím sama. A všade sa bohužial nájdu aj zlý ludia. A vždy sa dá vypýtať kontakt aj ma vyššieho riaditela.