Chcela by som vzťah...

Príspevok v téme: Chcela by som vzťah...
KiKuSh87

Ahojte, mám 14 rokov a takmer všetky baby z môjho okolia majú celkom pekných chalanov a tak..
Niekedy keď ich volám von, na kofolu, kupalisko alebo tak, väčšinou mi odpíšu, že nemôžu lebo sú vonku zo svojím fešákom ale keď chcem môžem sa pripojiť.. No jasné, že sa nepripojím, nebudem ich predsa vyrušovať.. ale čo vám tím chcem povedať je to, že sa niekedy cítim tak sama a tiež by som niekoho chcela..
No ale bývam dosť ďaleko od mesta, v takom zapadákove
a s kamarátkami do mesta nechodím až tak často..
U nás v dedine nie sú takmer žiadny chalani a keď tak, iba kamaráti.. Tiež by som teda chcela chalana ale neviem ako,.. keď ja žiadních takích ani moc nepoznám a tak... a nepotrebujem rady tipu: \\\\\\\"si ešte mladá, pravá láska ti príde o pár rokov\\\\\\\" alebo \\\\\\\"počkaj si, časom niekoho nájdeš\\\\\\\" ... ja nepotrebujem lásku na celý život ale nejakého chalana, čo mu môžem povedať čo ma trápi, objať ho a tak :-) (baby, veď viete :) )

lilyianka

akože najradšej by som ti napísala presne tie posledné vety, čo si napísala ty, ale odpustím si ich ... inak a dosť ma zaskočila tie dva posledné riadky ..že nechceš lásku do konca života, ale niekoho kto ťa vypočuje, objíme a pod .. no ale tak skús ísť sem tam von s kamoškami a ich chalanmi a veď mohli by aj oni zobrať nejakého nezadaného kamoša nie? veď aj tak sa to robí .... ale radšej si ešte uživaj to, že si mladá a slobodná, bez záväzkov....

Anastáziaa

Ja ťa chápem, ale keby si šla niekde do mesta aj s kamarátkou a prihovorili sa tam nejakím chalanom, možno by si zistila, kto má spoločné záujmy ako ty a potom by ste sa mohli lepšie spoznať :)

KiKuSh87

Noo, celkom dobrá rada.. ale keď je to také zložité :-D ja by som chcela niekoho spoznať, kto by bol proste chápavý, mali by sme veľa spoločného a tak.. a nie niekoho kto je s babou len kôli tomu statusu na fb - zadaný -.- ale díki :))

La33

Ahoj ak nevieš ako si nejakého chlapca nájsť tak sa spýtaj tak "nenápadne" kamošie ako si oni našli svojich priateľov a skús podobnú cestu.. :)