Z čiernej na červenú/bordovú

Príspevok v téme: Z čiernej na červenú/bordovú
Ajka123

Ahojte, uvažujem nad zmenou vlasov. Moje pôvodné sú tmavohnedé, ale vždy som si ich farbila do tmavšia, na slnku sa leskli na červeno. Asi rok a pol sa farbím čiernou farbou.

Chcela by som prejsť však na červenú/bordovú, takú nejakú peknú farbu, nie krikľavú. Zničím si tým moc vlasy? Kaderníčka to zvládne za 1 deň?

Som príliš nedočkavá aby som čakala kým mi odrastie čierna..

Ďakujem

Ajka123

Takže.. Kaderníčka mi povedala približnú cenu 40 €, pričom, nemusí to vyjsť na prvýkrát.

Zatiaľ som objednaná na budúci týždeň, ale.. Premýšľam či teda neskúsim ten Syos ligtner či čo to je, a požiadam niekoho aby mi to spravil doma -.-.

Ajka123

snehuliatko

Asi už viem ktorú farbu myslíš, tuším fialový obal má. Dnes som v Tescu pozerala tie farby, teda hlavne tie štetinky vlasov a analyzovala, aký odtieň by sa mi asi páčil najlepšie :D.

Skúsim tú kaderníčku najprv, ak mi povie, že to bude neviem aký zdĺhavý strašný proces a povie mi horibilnú sumu, tak skúsim tvoju metódu a na tieto čierne (farbené asi 4x Garnier natural - čierna) si šlahnem nejakú tú intenzívnu červenú a pôjdem na to postupne :).

Ajka123

miauiii

Zajtra konečne môžem zavolať kaderníčke a rovno v telefóne sa jej spýtam, či by to zvládla hneď a iné info :). Čítala som veľa rôznych fór po internete a všade písali, že pri sťahovaní farby vlasy postupne menia farbu cez mahagónovú, do červena až posledný stupeň je taká tá bledá, pre blond (ale taká nepekná ešte). Taktiež inde písali, že v dnešnej dobe sa dá stiahnuť čierna za jeden deň a sú prípravky, ktoré tak nezničia vlasy. Ja mám vlasy dlhšie a celkom husté, mali by to zniesť :D.

Len dúfam, že to nebude stáť majland. Za farbenie som u nej dala raz 20 € (ináč somsi doma farbila, iba menšia nehoda sa mi stala na vlasoch) takže, s tým vyťahovaním by to mohlo byť okolo tých 30 (dúfam).

Jasné, ak všetko dopadne tak ako má a budem mať vlasy už červené, pošlem foto pred/po :D (hoci veľa ľudí mi vraví, že čierna mi ide super, vraj táto červená ma omladí - mám 21 a už teraz mi tipujú menej - mne to nevadí, ja proste tú červenú musím mať)

snehuliatko

Fleur-de-lis to už je záležitosť štruktúry vlasov a tú má niekto slabšiu, niekto pevnejšiu.. ja používam rôzne, dlhodobo som používala palette, mala som aj syoss, teraz naposledy som mala palette tú penovú a dokonca som mala aj značku Natura ktorá patrí medzi lacnejšie farby.. a vlasy žehlím aj fúkam KAZDY DEN..vlasy mám pevné, nemám zničené končeky..ale zato si ich pravidelne každý mesiac - dva chodím dať kaderníčke podstrihnúť

Fleur-de-lis

Ja som nosila červené vlasy (najprv svetlé, neskôr tmavšie) asi 3 roky, a mala som dobrú kvalitu. Mám vlasy jemné, ale nijak mi ich nezničilo.
Používala som farby Loreal.
vyskúšala som aj červenú Schwarzkopf ale tie sú dosť silné, myslím, že ich vlasy horšie znášali.

snehuliatko

Ajka nie nie bola to iná farba v krabičke takej klasickej podlhovastej nemám tušenie čo to bol za odtieň ale chytilo mi to riadne do krikľava červena až som sa tešila ked si tam švacnem bordovú lebo to na moj vkus veľmi svietilo :D..ale keď už tak skús na začiatok tiež intenzívnu červenú farbu...zbavíš sa jej, len nepodľahni a nenafarbi sa zase čiernou ja mám už bordové dlho a každý mi ich chváli a ja som tiež spočko už som aj rozne varianty a značky tmavočervenej poskúšala :)

miauiii

ajka , zalezi vela aj od kadernicky...jak ti to bude robit, ja som sa najnovsie dozvedela ze kadernicka ti moze vytiahbu farbu melirom...to robila teraz mojej segre lebo tiez chce davat dolu ciernu :D zaplatila 90€ ale chytilo jej to na oranzovo hnedu a chce mat vlasy svetlohnede..ale kadernicka jej povedala ze ma prist zasa az o mesiac...ze skor jej na vlasy farbu neda ...ja takisto velmi chcem cervenu...ale vacsinou som si farbila vlasy s farbami schwartkof ci jak sa to pise a dozvedela som sa ze swartz...farby sa velmi zle davaju dole pretoze obsahuju nejake kovy ktore ine farby neobsahuju...neviem ci je to pravda...nechcem klamat...ale ak to tvoja kadernicka zvladne za jeden den,potom nieje kadernicka, ale kuzelnicka :D a ci to nie je az taky strasny proces???no ja osobne chcem mat ohnivo cervenu takze ja budem potrebovat mat farbu na vlasoch az skoro blond ale ty ak by si chcela bordovu alebo nie az ohnivu farbu podla mna by ti stacili aj svetlohnede vlasy a na to cervena...nokazdopadne ak to budeme mat hotove mozme si navzajom poslat fotky ake to bolo s ciernou a ako budeme s cervenou, suhlasis ??? :D