ako skoncovať s TUKOM na BRUCHU?

Lapry

JessicaI po obede môžeš normálne jesť len žiadne múčne jedlá, sladke a ovocie, ja som to robila tak že na obed som sa poriadne najedla a na večeru ked som pocitila hlad tak som si dala nesladeni čaj alebo zeleninu.. a asi po mesiaci alebo aj skôr som mala ploché prucho a potom no teraz už jem normálne len to nepreháňam s tým pečivom, sladkým a ovocim večer..

odpovedam

urcite by to malo mat vysledok, pokial okrem toho nabehnes na zdravu stravu. A hlavne nehladuj, ak by si si napr. rada dala nieco male, tak skus ovsene/pohankove vlocky s mlieko, pripadne slnecnice, kesu orechy. Len ti odporucam nabiehat na to nie prilis zhurta. Postupne uberaj zo stravy to "zle" a pridavaj dobre. Soky pre telo dobre nie su. Ja som to spravit sokom musela, ale ty si iny pripad.. a hlavne vytrvaj! A mimochodom, ta dieta na 21 dni by mala byt dozivotna ;-)

blacknoire

co hovorite vyskusat zit na 21 dni bez sladkosti, keksikov, kolakov, cipsov, bieleho peciva, fast food, cokolady, zmrzliny. Malo by to za 21 dni na vahe, na tele nejaky vysledok? nemate s tym skusenost?
....ja to iste prestala som rast a z 48 kg za necely rok na 58 :( som smutna

Meretseger

Ten cukor je naozaj najväčším nepriateľom - do 16-tich som bola poctivá diabetička, potom som začala viac jesť, postupne aj to najhoršie sladké (plus som prestala rásť), nuž a zo 44 kg som sa dostala na 56, hoci teraz pod vplyvom stresu takmer nejem a zhodila som na 51. Avšak kým som nejedla sladké, bola som naozaj krásne štíhla, až príliš.

odpovedam

Ale to nemyslis vazne, nechat sa rezat? Ak nezmenis stravovanie, aj po liposukcii sa ti tuk nauklada naspat. To nikam nevedie. Zdnalivo je to lahsia cesta, ale nie je. Dobra strava sa ti vrati na zdravi. A uz nevymyslaj, zacni zdravo zit ;-)

odpovedam

Tak ja som sa v podstate stale takto stravovala, akurat choroba pred rokom ma donutila vyrazne obmedzit sacharidy. Teda uz ziadne zmrzliny a slahacka do kavy, ci kolaciky. Sem tam si dam, ale nechyba mi to. Prve dva dni po vysadeni sacharidov som sa klepala, bola som nervozna, v uzkosti a myslela som, ze to neprezijem :-). Ale to je obycajny abstak, telo muselo nejako zareagovat. Zaklad je si zdrave stravovanie udrzat a nevzdavat to.

Teraz mi to vobec nepride tazke. Ja sa venujem fitness, cize u mna je strava zaklad, prijimam omnoho viac bielkovin nez som ti napr. tu dala ako priklad. To je uz viac menej potom na tebe, co ti bude chutit a ako si tu stravu podla potreby upravis. Ale hlavne ziadne sladkosti a rafinovany cukor. Ani umele sladidla nepouzivaj. Jedz vela dobrych tukov, vlakniny a pomalych sacharidov. Chce to pevnu volu. Neviem, ako sa vyhnut prejedaniu, proste si to zakaz :-)

blacknoire

odpovedam: a ako dlho sa takto uz stravujes?
ja sa nestravujem nijako nezdravo si myslim, len problem je v tom, ze sa prejedam a potom neviem kedy mam dost co v takomto pripade,?

odpovedam

Napr. rano ovsene vlocky alebo celozrnny chlebik so syrom a zeleninou, desiata - ovocie, biely jogurt, obed - ryba alebo maso na prirodno + zeleninovy salat s tvrdym syrom, olovrant orechy, vecera - cottage cheese so zeleninou...

To je taky hruby priklad. Najdi si na nete zdrave fitness recepty, tam je vela inspiracie. Ak zacnes zdravsie jest, bude ti neskor luto si to kazit sladkym. Ja sladke vobec nejem. Ak mam chut, tak si v sejkri rozmixujem tvaroh, kefirove mlieko, ovocie, vlasske orechy, skoricu, kusok medu a citronovej stavy a je to vyborna vyzivna bomba. Tak skus toto ;-). Pripadne si to nejako obmienaj s roznymi druhmi ovocia, sezamu alebo kakaoveho prasku bez cukru. Vsetko sa da ;-). Hladaj fakt inspiraciu na nete, tu nie je priestor na to, aby sme si tu pisali recepty.