Demoni

franceska

ja verim ze su a nahovaraju nam aby sme konali zle veci. nahovaraju ludi na pitie alkoholu, fajcenie drogy sex na jednu noc a pod. preco sa stava ze niektori v amoku zabiju niekoho a ludia vravia ze predtym bol ako baranok a nepovedali by to nanho alebo ze maju ludia psychicke problemy a nutkanie sa zabit to demoni nahovaraju. smejte sa ale ja na nich verim su vsade okolo nas a cakaju kedy budeme dusevne slabi a podlahneme im.

zly

Demoni sú dokonca aj menom "nabozny" existuje. Ježiš bol prvým exorcistom, ktorý vyhanal diablov z ľudí. Píše to aj Biblia. Pre slávu, bohatsto, úspech, sa mnohý "zasvätili" Démonovi, už v dnešnej dobe, dobe konzumizmu. Najväčší úspech má Diabol že MNOHÝ ĽUDIA V NEHO NEVERIA. Kto chce viac vediet, všetko sa dozvie.Google ti všetko povie. Ale treba vybrať kresťanské náuky, ktoré hovoria pravdivo, a objektívne.

manzel678

Existuje uplne vsetko v co chce clovek verit. Mozog je organ s velkou fantaziou a preto sa snazi vieru doplnit realitou. Ja verim, ze je nieco nad nami, ale neverim, ze nam to robi zle. Vyssie bytosti su tak intelektualne nad nami, ze jednoducho nie su schopne byt zle, lebo zlo je dost primitivna zalezitost.

neskusena

ale verim sa ze sa tu najdu ludia, ktori sa budu bit do hrude ze ich stretli, videli, poculi a ze navstivili ich telo :D