Potenie v podpazuší

Príspevok v téme: Potenie v podpazuší
xixi_999

Ahojte.. mám 13 rokov. Vobec sa nepotím na čelle. Nikdy som nemala mokré čelo. Ale hrozne príliš sa potím v podpazuší. Neskutočne. Je zima dám si dole mikinu a hned cele tričko podpazuší mokré. Ale dosť veľa. Nosím iba černe a biele tričká aby to nebolo vidieť. Skušam dezodoranty antipespiranty no nič nepomáha . Stále sa potím až moc. Dala som si raz dezodorant bola som v kostole a hneď mi sestra povedala či mam kramy že smrdím. A to som sa potila len v podpazuší a hrozne. Nikdy si nedavam dole mikinu lebo viem že akonahle si ju dam dole budem strááášne smrdieť + budem pod pazuchami mokrá. Ako to ovplyvniť prosím?? ďakujem

wewe13

Neviem, či táto diskusia ešte žije, ale ja používam proti poteniu 1-2Dry, sú to také tenučké vankúšiky pod pazuchy, ktoré síce nezabránia poteniu, ale aspoň nie je potenie vidieť a ani cítiť :)Dajúsa kúpiť cez internet, stačí si ich iba vygoogliť :)

KiKuSh887

Ahoj, ja som mala podobný problém, no odvtedy čo používam guličku Eucerin som sa prestala :) Zdá sa mi,že je to antiperspirant, a je to vlastne proti ZVÝŠENÉMU poteniu.. No taká malá rada ešte, vždy ráno si umy podpazušie a až na suché si dávaj deodoranty a atiperspiranty, chvíľu počkaj kím ti to uschne (teda vstrebe) a až potom sa obliekaj..no môže ísť aj o zdravotný problém, moja kamarátka sa tiež strašne veľa potila, smrdela a aj jej strašne vypadávali vlasy a až doktorka zistila, že má problém zo štítnou žľazou.. ak ti nebude nič zaberať odporučujem ísť k doktorovi ale možno sa tak potíš zo stresu alebo máš stále ruky pri sebe -stisnuté- ... daj si ich do boku alebo choď tak aby si ich nemala -prilepené- ku telu ;))

xixi_999

Ďakujem všetkým pekne za odpovede. Ja používam na noc rexonu tú 2x účinnú. Asi tu aj ti popisujete. Moja kamoška hovorí, že ked si ju dala vôbec sa nepotila pod pazuchami. No ja som si ju dala a potím sa. Skusim ju trošku častejšie používať na noc moc ju nepoužívam iba dezodorant Adidas. Aj ten driclor :) Ďakujem naozaj ;)

dilmah

Emicek
Preto sa ti to zapalovalo a svrbelo, lebo si su tam toho dala veľa. Máš to aj v letáku napísané. Zo začiatku som pálenie a svŕbenie mala aj ja, ale to je reakcia. Po troch dňoch to zmizlo. Keď pálenie neprestáva, stačí podpazušie natriet obyčajným detským olejčekom, alebo krémom a prejde to. Keď niekto trpí nadmerným potením nepomoze mu 100 rexon maximum. Ja tým trpím od 14 rokov a mám 28 rokov. Takže som už toho vyskúšala kvantum. Dliclor je chémia, ale čo v dnešnej kozmetike nie je. Teraz som v štádiu, že Dliclor používam 1x do týždňa a nepotím sa.

Emicek

No myslím si, že je menej škodlivá ako Driclor. Ja som si svoje odtrpela kvôli poteniu ale s ním to bolo ešte aj nepríjemné. Iné Ti neviem poradiť. Ale môže sa dať aj ráno to je OK. ja sa sprejujem každú chvíľu, lebo sa bojím, aby som sa nepotila. A niektorým pomáhajú aj pánske anti-perspiranty, lebo sú účinnejšie...

lina...

hej nová rexona je fajn, no píšu že použiť večer..ale ja to dávam ráno, no na obed už neúčinkuje. A častejšie sa bojím používať, lebo že antipersp. spôsobuju rakovinu.

Emicek

Driclor mi príde riadny hnus. Teda, asi záleží od pokožky a ja ju mám citlivú, ale zapaľovala sa mi z neho pokožka, pálilo to a svrbelo. Kukni recenzie cez Google, veľa na to nadávajú, ale to aj chvália. Celkom fajn je aj nová Rexona Maximum Protection, aj sviežo voniam a ani nie som taká mokrá :)