Recidiva OCD po vysadeni AD?

Mumuu

No kupila som si take kolonada orieskove kupelne oplatky.:-) ale boli moc sladke,zaspala som,teraz som vstala a zjedla som celu flasu ciernych oliv,tak som to vykompenzovala. inak mam rada normalnu stravu, masko a tak.:-) ale pojdem neskor pozriet aj k nasim,lebo mi chcu zablahozelat. ano, aj ja som aj prvykrat brala citalec a neurol a som sa citila fajn. vsak si len predstav, bola som pred rokom aj na vylete na aj na noc prec. len teraz mam na zaciatok trosku viac neurolu a tych vselijakych doplnkov. tak davaj mail adresu.

Flex86

Citalec 20 som mal aj ja, je to velmi dobre ad. Da sa povedat, ze ma dostalo z najhorsieho. Uplne som ho aj vysadil a bolo dobre 2 roky. Ale po smrti mamy, ked sa mi opat zhorsil stav a nasadil sa znovu citalec, tak uz mi neucinkoval. Teraz som na cipralexe, ale citim, ze to nie je ono..asi treba zvysit davku. Teraz beriem polku tabletky rano a na obed. Tak to si bola na tom pekne zle, dievca moje.. To ja som take stavy chvala Bohu nemal..teda ak neratam par panickych atakov, kedy som si myslel, ze sa zblaznim, ze zosaliem. To neprajem zazit nikomu! Alebo ked som mal stavy derealizacie, to boli soky! Tak to som rad, ze uz Ti je o nieco lepsie..jasne, nie je nad ten pokoj, na tu ulavu od toho napetia..viem o com pises, aj ja som to zazil a mna z toho dostal citalec a xanax. Jasne, mozme aj milovat :)) a co si si dobre kupila?

Mumuu

Ahoj, dakujem za prianie, stara koza som veru. ale mne to nevadi, vzdy som chcela mat viac rokov,nez som mala. na neurologii bolo ok. dostala som teda citalec 20 a hroozne vela MG, neurol a neuromultivitu. mesiac budem takto, nech sa mi prestane napinat telo,lebo uz som padala z noh a aj tak som nevedela lezat bez pohybu. potom sa asi trocha znizi ten neurol a zvysok a potom uz bude fajn.prestahovala som si teda kancelariu domov, bude home office medzi spankami. vraj musim vydrzat aj keby som mala mesiac prespat. inak ja som uz raz bola s tymito zachvatmi v nemocnici 4 dni na infuzkach, nevies si predstavit ake paniky som tam mala a to som tam mala byt 2 tyzdne. tak radsej takto. takze medzi spankami mozem pracovat. uz sa mi prestavaju hybat nohy, jaj tak si lahnut ozajstne uvolnene-to bude ulava. mam na cosi chut, na cosi ine, zase som asi 4 mesiace jedla vzdy to iste,tolko isto,o tom istom case. veru cosi si idem kupit.flex,ak by si chcel,mozeme si aj mailovat.

Flex86

Ale kdeze raz, viac krat to kontrolujem. Ale uz to nie je take silne ako volakedy..to som sa pri tom aj spotil.Tak vsetko najlepsie k narodeninkam prajem..hlavne to Zdravie. Ja za 2 mesiace 28. Uz mi skoncilo leharo..uz som v praci, preto sa hlasim takto ,skoro, :)

Mumuu

No pekne si to napisala. ale vies, netusim, kedy som mala nasadit nejake vitaminy na nervy, kedze - ako som uz pisala a aj napr. Flex pisal, ze to mame uplne odmalicka. trvalo dlho kym som len zistila, ze akosi nezapadam do okolia. no co som ako decko mohla robit. teraz mi nepomaha nic. hmmm.momentalne sa modlim, nech dojdem na neuro, je mi uz tak zle, busim, vkuse zachvaty a to este musim ist peso cez centrum, lebo tam nezaparkuje o takomto case ani pan Boh. :-/

jedulka

ddana 07.56 ...tam to pěkně napsala.
jen na ní navážu.Tyhle opičárny se množí jako zhoubné buňky.To je nejdříve jen úzkost, nad tím máváme často rukou,stres,strach,deprese a ODC!Až tam se zastavíme a že čo je to s nami?Už u úzkosti by jsme se měli zastavit!Už nám nervy říkají,nám není dobře,dělejte něco???Nasadit hned vitamíny a minerály,pro nervy,nutně je potřebují,zastavit se, naučit se relaxovat,chodit hodně ven do přírody,vypnout TV a Pc používat jen k informativním účelů.Žádné léky tohle neudělají za Vás,jen to zamaskují a stav se horší.
Je nesmysl,kvůli tomu vzdávat život.Je smutné,že se Vám okolí smálo,místo toho aby pomohli.Nu což sprostota,zůstane stále sprostotou!Nevyhýbejte se kvůli tomu lidem!To je nejhorší alternativa!Tak jsem to nechala tak daleko dojít.Ale měla jsem neustálé vtíravé myšlenky.Ať jsem dělala cokoli,stále se mohlo něco stát, co když tohle...a pak zas tamto a až někdo umře...A pořád dokola.Doktor mi řekl,vždyť víte, že je to jen ve vaší hlavě tak se tomu pousmějte a řekněte si,no jo už to zase na mě jde.To se lehce řekne hůř udělá.Šla jsem na to jinak ...máš špatné myšlenky zaměstnej ten mozek jinými užitečnějšími.Doslova odklonit.Musí to ale člověka natolik pohltit a bavit,jinak se to nepodaří.Já jsem se naučila hrát na kytaru,opravovat PC atd.Ted mám koně.
Tohle fórum taky hodně pomáhá, nemyslím na sebe,ale snažím se pomoci jiným a to mě natolik zaměstná,že nemám čas na ty svoje bludy.A už asi 4 roky je nemám.Domů jsem si vzala svoji dceru s její dcerkou mojí vnučkou,stálo to mnoho ukecávání ale vyšlo mi to.Lékaři se divý?A to Vám to nevadí?Jak to můžete snést, ve vašem stavu?No pro mě je to vysvobození.Moje druhá dcera mi to vysvětlila.I zdraví člověk by se zbláznil,kdyby byl stále jen sám.Vždyť to je horší než kriminál,to je jako samotka v kriminále.Jeden z nejpřísnějších trestů,které zkrotí i největší grázly.A má pravdu. Přitom nejsem sama, mám vztah,ale přítel pracuje na mojí psychiku prostě moc dlouho a než přijde z práce za kterou dojíždí,byla jsem tady doma jako v čekárně.Tak jsem ji zrušila.Nechápu, že to lékaři nechápou,nechápu proč si myslíme,že samotné tabletky nám pomůžou.Už jsem tak daleko že ani nepořádek neřeším,snažím se ho prostě ignorovat.Ano není to lehké ale je to jako s cvičením, tak dlouho dokuď to nepůjde.

Mumuu

Ahoj,Flex.a ten plyn, vodovod, klucku na vchodovych dverach atd. kontrolujes iba raz? poznam to, mne to tiez trva hodinku pred spankom. horsie je to ale predtym,nez idem z bytu. v mojich najtahsich casoch som vstavala o tretej rano, aby som stihla do roboty na deviatu. plyn je asi najvacsi strach. co keby sme si zaobstarali elektricky sporak? mozno by to pomohlo, lepsie na nom vidno, ci je vypnuty. ani ja nemam priatela, mala som 12 rokov, ale nevedel o tychto veciach,lebo sme spolu nebyvali.ked ma zacali liecit a zacala som byt vesela,tak odo mna sokujuco odisiel. pritom v nicom inom som sa nezmenila, nemala som vyssie naroky ani nic. bohuzial predtym som sa mu s vecami zdoverila,tak este ostal 3 mesiace.ja som netusila,ze ma aj inu a bolo to o tom ze "chudera byvala,este musi byt s nou"potom vybuchol,vycital mi to a nahucal mi take veci vyslovene na umelo,aby ma chytil strasny plac az hisak a na to mi povedal,ze vidis,aj tak si psychopatka. dodnes nerozumiem,preco to urobil. preco nemohol pekne ferovo povedat,ze mam novu zenu,tak Ti prajem, aby sa Ti darilo,vidim,ze napredujes a prajem vela stastia. pozajtra budem mat 30 rokov. samozrejme nemam priatela a neviem si predstavit,ze by som mala,pri tomto rezime to proste nejde a ja by som uz nevladala schovavat to. ved aj naco.rok a pol som sama a je mi takto lepsie samozrejme.

Flex86

Mam dovolenku, tak ponocujem :) aj ja to mam od malicka..uz ako dieta som si upratoval hracky, veci som si skladal do kominkov, na veci som si daval/aj davam neskutocny pozor. Je to naozaj zaujimave, dobre viem, ze su to totalne zbytocnosti, ktore ma oberaju o cas a o nervy, ale neda sa tomu ubranit.. Tak napriklad: ja ked idem spat, tak to je pol hodina nez sa ulozim :) katastrofa, ja uz sa na tom niekedy aj zasmejem. Plyn musim skontrolovat, potom ladnicku ci je dobre zavreta, potom vodovod ci nekvapka, potom dvere vchodove ci su dobre zavrete, to uz sa presuvam k posteli, ponatrasam si vankus, Papuce si urovnavam, potom musim so zavesom, ktory mam pri posteli posveholit :) a taky vycerpany konecne lezim, ale to nie je vsetko, este musim mobil skontrolovat, ci nahodou nemam nejaku aplikaciu otvorenu :) ale uz aspon nepocitujem uzkost pri tych ritualoch vecernych, v tom mi tie ad pomohli. Cez den som relativne ok, pokial sa nepohybujem okolo zrkadiel. A frajerku nemam aj kvoli tymto problemom mojim..vacsinu som doma, ostal zo mna taky introvert..a hej, vyzeram celkom k svetu, hovoria o mne, ze som fesak, ale je mi to nanic, ked nikam velice nechodim.. A dievca oslovit a pozvat niekde, to by som sa k tomu odhodlaval velmi dlho..aj by sa vydala medzi tym :) A ty si ako na tom, Mumuu, mas priatela, muza? Kolko mas rokov, ak smiem vediet?

Mumuu

Flex, a coze si este nespal tak neskoro v noci?:-)vies,ja len nechapem, preco to robime, ked nam to nerobi dobre a aj vieme, ze to nieje normalne a aj tak. trochu je lepsie ako chodim na terapiu,to je len druhy rok,co mi to diagnostikovali,ale tie roky zivota,ked som nevedela,co a preco a aj sa mi zdalo,ze ini robia veci inak,tak nejako jednoduchsie. a nic sa mi nedarilo a vecne len pocuvat ako moze byt vysokoskolsky vzdelany clovek taky sprosty a debilny,ze preco som urobila hento a tamto. a ja som fakt nevedela,ale proste som musela. ked cosi prasklo, na com sa dalo vidiet, ze prezivam veci akosi inak,tak okolie aj najblizsia rodina sa este vyzivali v tom, ze mi robili naprieky a sledovali ako budem reagovat. a ja som sa snazila schovat to, tvarit sa,ze mi to nevadi,nereagovat,az som sa zrutila.toto bolo odmalicka.Flex a priatelku mas? ak nie, mozno by pomohlo,keby si mal niekoho pre koho si nadherny. predpokladam,ze musis vyzerat dobre, ked sa o seba tolko staras, tak by Ti to mohol niekto kazdy vecer sepkat do uska a mozno by Ta presvedcil.:-)