Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Výsledky krvi

Príspevok v téme: Výsledky krvi
Pierrone

Dobrý deň,
rada by som spýtala niekoho, kto sa v tom vyzná, čo hovoria moje výsledky krvi. Vždy som ich mávala v poriadku, ale teraz mi vyskočili určité hodnoty, tak sa chcem na to spýtať:

S_ALT 0,14 (0,20-0,60)
S_ALP 0,54 (0,58-1,74)
B_Hemoglobín 123 (124-145)
B_Hematokrit 0,359 (0-360-0,450)
B_Lymfocyty % 16,7 (20,5-40,5)
B_Neutr. granul. % 79,7 (50,0-70,0)

Momentálne som tehotná v 5. mesiaci a tiež mám aj celiakiu, ktorú liečim cca 1 rok. Ale aj pred diagnostikovaním celiakie som krv mala vždy ukážkovú.
FW som mala 8/19
Celkové bielkoviny 66,5 (66,0-83,0)

Ostatné bolo v norme, tiež mám aj dostatok železa, vápnika a pod.
Moja lekárka to nejako neriešila. Ďakujem

Pierrone

Ešte som zabudla napísať, že niekedy pred otehotnením, ale neviem kedy, som prekonala toxoplazmózu. Na gynde mi vyšli v krvi protilátky.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Výsledky krvi - Fórum - ZDRAVIE.sk