depresia - onania?

Príspevok v téme: depresia - onania?
vgjtzu

dobry den, chcel by som sa spytat, ci moze prehnana masturbacia s pocitom viny (akoze hriech)vyvolat zavaznu depresiu, robil som si test na nete vyslo mi ze mam zavaznu depresiu, volakedy som onanoval casto, lebo som sa nudil. teraz ma asi depresiu a nechcem ist k doktorovi. mam 19 r. co mam podla vas urobit? den s depresiou je velmi tazky. a pretrvavaju mi negativne myslienky. dakujem vsetkym velmi za pomoc.

eddings

2 moznosti:
1) prestan verit testom v casopisoch a na internete
2) ver im nadalej a nechaj si predpisat papier o slabomyselnosti

Snad neveris takym testom! To je ako ked si precitas clanok o bolesti zubov a zacnu ta boliet tvoje. Tak isto je to s tvojou depresiou - vysla ti v teste, tak ju mas? a pred tym testom si ju nemal???
Take testy vyrabaju ludia na pockanie za 10 minut a predavaju ich na net a do casakov.
Nabuduce uveris ze budes mat z onanie chlpate dlane...
Toto si pozri a mozno ta to prejde a zistis ze robis problem tam kde nie je... ;)
www.sledujuserialy.cz

poPotvorka

tvoja sexualita je v prvom rade to najprirodzenejsie ,co mas od sameho Boha dané a urcite by bol rad ,keby si sa z nej tesil ... nie depkoval
alebo je tu moznost ,ze sameho Boha tesia nase depky . skor nie netesia ,ale cirkev sa isto potesi ,ked sa stanes poslusna ovecka

vgjtzu

popotvorka, dobre ale ja sa naozaj citim v depresii, je mi tazke aj o tom pisat. nedokazem sa tesit zo zivota. teraz som vychodil strednu skolu a koli tomuto sa nemozem zamestnat, dokonca by som rad isiel na vysoku, ale ako by som ju zvladol samozrejme? este mam rodicov, ale co ak ich nebude, co potom?

1zubna_kefka

tú depresiu máš z toho, že ťa Boh trestá za tvoj hriech. ani si sa nemusel pýtať. lebo to sám dobre vieš... prestaň s tým a pros Boha o odpustenie

poPotvorka

nadalej onanuj a nedaj si nieco, co je v rozpore s prirodou natlacit do hlavy .... depky prejdu ,ked nebudes bojovat s prirodou ;)

p.d.

Ja by som navrhoval, aby jeden clovek vzal na seba vsetky hriechy suvisiace s dnesnou sexualitou. Neviem, ci by nepredcil aj:)
Ja si to nemyslim, depresia je skor zla chemicka reakcia v mozgu a ta nema s on ani ja nic spolocne.