spolocenske saty

inverzia

vdaka baby ze ste sa zapojili:)) svadba je az v polovici septembra, cize pocasie ktovie ake bude...topanky kabelka stieborne, tak ako ten opasok ci co to je, saty su take iste, len ten pas pod prsiami je strieborne ladeny, na obrazku sa mi to zda do zlata skor...cierny svetrik bude asi najlepsia volba (do fialoveho urcite nechcem ist)uz len nejaky vhodny najst, vdaka este raz:))

winki

A čo tak taký klasický veľký šál cez plecia z takého materiálu ako sú šaty, ale v čiernej? Prípadne vo farbe topánok?

xxy

k tym satam sa navrch nehodi vobec nic, je teplo, ak je svadba v auguste, je to zbytocnost, ked uz, tak by som volila nejaky lahky kratky svetrik, urcite nekupuj satenove bolerka co koncia pod kozami, viem ze sa to na dedine tesi oblube, ale je to hrozne.

Liliana65

Mňa napadlo ešte bolerko, bývajú také slušné bolerká, ktoré vyzerajú na takýchto šatách fajn, určite by som tiež nevolila fialovú, ako píše Lapry, ale niečo presne vo farbe opasku alebo topánok, alebo kabelky (i keď tipujem, že tieto veci budeš mať v jednej farbe) ....... :)

Lapry

Ahoj ja vždy ladím podľa opaska, alebo podľa topánok, alebo kabelky.. Ked máš také šaty ako na fotke, tak k ním by sa hodil nejaký svetrík (rozopínaci), alebo nejake sako, najlepšie by bolo čierne tiež čierný sveter.. kedy si dala fialoý sveter/ sako tak to by už nebolo pekné, lebo všetko fialové by bolo nudné.. tak držím palce :)