Prevod

neskusena

mnohe banky v 2012 parve tento poplatok zrusili. ved je to chore pytat si 7e za vklad v hotovosti hoci aj na tvoj vlastny ucet ak si vkladas.
Niektore to zial stale maju.
Ale tak mas to z krku, to je hlavne.

ucet

Aha, o to horsie to bolo, ze chceli len ceske koruny (fio banka - ceska pobocka), cize nastali rozne peripetie a pedlovanie medzi zmenarnou (kde nemali dostatok ceskych korun) a bankami (kde nemohli rozmenit 100KC). Ale hlavne, ze to uz mam z krku a je to vybavene. Ked by nebolo toho "nestastneho" poplatku, nemusela by som prejst polku mesta, aby som si uvedomila,ze mi zo 100 mohol vydat 50. To horko k mojmu nepremyslaniu tiez moc nepomohlo.

ucet

No ale ja internetbanking nemam zriadeny, lebo to moc nevyuzivam, ale asi zriadim pri najblizsej prilezitosti. Vcera to mozne nebolo, bo sa cakalo na variabilny symbol (prisiel dnes), ktory mi museli zaslat - to tak bolo dohodnute.

kvacka

Samozrejme, ze musis zaplatit poplatok za vklad. Keby si to bol vcera poslal internetbankingom, uz by to mali dnes na ucte a zadara...

ucet

Inak bolo treba zaplatit aj poplatok za ten vklad, takze ak by niekto nieco taketo riesil, aby vedel. Mozno to nechcu vsetky banky, neviem, ale tato ano.

ucet

mate, ten variabilny symbol uz mam - dosiel prechvilou. Dakujem vam velmi pekne. Velmi ste mi pomohli, konecne sa do toho mozem pustit.

mate59

ucet - ak to vložíš priamo v banke na jeho účet, peniaze tam má v okamihu vloženia.Var. symbol nemusí byt/ býva to obyčajne číslo faktúry/ ale ak dotyčný nemá vela pohybov na učte, tak tvoju platbu identifikuje podla tvojho mena ktoré banka uvedie v poznámke.