Obed

Príspevok v téme: Obed
twatka

Dobry den,
Mam taky maly problem...snazim sa schudnut, ale zdravsou stravou..kedze viem ze sem chodi dost ludi, ktory sa v zdravom chudnuti vyznaju asi lepsie ako ja viem ze mi pomozete...mojim najvacsim problemom je vymysliet co na obed...maso jem dost malo, nemam nan totiz chut a ak ho zjem vacsinou len "napacovane" v olivaci a koreninach a nasucho osmahnute na panvici (cca 1x do tyzdna,niekedy ani to nie).
Sem tam si damryby, rizoto, cestoviny, ale tie vacsinou len s cottagechees a rajcinou, ale to tiez len malokedy, lebo na to tiez nemam chut...jedine co mi ozaj chuti a zasyti ma na dlhsie su zemiaky- najradsej len uvarene s razcou/petrzlenovou vnatou alebo pecene a ku tomu zeleninu a sem tam acidko...to mozem aj kazdy den, len si niesom ista ci su hodne..co vy nato? Popripade ak mate dake receptiky na obedy, aby to stale nebolo o tom istom budem vdacna. Nieco teple predsa do zaludka dat musim :-D..alebo by som mohla obed nahradit len dakymi zeleninovymi polievkami, nebude to malo?

Pripaja aj moj vzorovy jedalnicek:
R:ovsena kasa/vlocky s dakym ovocim alebo orechmi, alebo dake ceralne pecivo so sunkou, cottage cheesom, alebo florou a zeleninou
D:jogurt/ovocie/ musli tycinku (ked uz mam ozaj chut na sladke)
O: moj vecny problem :-D
O: podobne ako desiata, ale snazim sa vynechat ovocie, radsej nahradim mrkvou/kalerabom
V: podobny problem ako s obedom, ale vacsinou salat/tvaroh s malinami/ jogurt...ked som vsak hladna aj daka celozrnna zemla s niecim podobnym ako na ranajky :-)

Budem vdacna za kazdu radu a aj kritiku..
Dakujem :-)

NEnormalna

twatka, nizkotucnym sa oblukom vyhybaj. Max. tak odtucneny tvaroh, ten este ano. Jogurty si vyberaj min. polotucne, biele alebo greckeho typu :)

twatka

dakujem za radu...co sa tyka tych zemiel, tak tie si bud peciem,alebo castejsie kupujem slatinsky 100% celozrnny chlieb...ovocie ako som pisala jem povacsine doobeda, max ked si dam vecer tvaroh s malinami...s tymi bielkovinami a tukmi som si vedoma a urcite to napravim...takze dakujem pekne za rady a vyskusam aj tvoj "rezim" teda ak sa mi podari :)

twatka

:-D okej floru vyhadzujem...a presne preto som zalozila tu temu, lebo viem ze zemiaky niesu asi najlepsou volbou a neviem co stym :-) aku nahradu za ne..

ebi777

flora nieeee preboha je to umelý tuk, hnus

inak celkom pkený jedálniček, ale s tými zemiakmi zas netreba preháňať, sú to uhľohydráty, ale ak ich ješ na obec, tak sa to ešte dá, ale na večeru uhľohydráty niee