Točenie hlavy v takomto horku

Príspevok v téme: Točenie hlavy v takomto horku
mackani

Velmi sa mi točí hlava,najmä teraz cez leto,ked sedím,oddychujem alebo pri každej činnosti,mám problémy aj so zníženým krvným tlakom. Ešte sa mi stáva že mám rozmazané videnie a neskutočne ma bolí hlava.

Celkovo mi nie je dobre v takomto horku. Každú chvílu si dávam studené sprchy a pijem aj dostatočne vody. Aj ked vstávam z postele tak ma obleje studený pot,zatočí sa mi hlava,zahmlí zrak a nič nevidím, musím sa chytiť niečoho. Tak sa snažím vstávam pomaly.Vedeli by sme mi poradiť niečo?

RNG

Sladka tecuca a spodna voda zo studni je dnes v "civilizovanom" svete zamorena vyse 50 000 roznymi chemikaliami, vcitane liekov, co telo povacsine vyluci a dostanu sa do odpadu a tym aj do riek a spodnej vody, lebo cisticky vody ich zvacsa nie su schopne vycistit.
Takze dnes hovorit o cistej vode je mytus.Reverzna osmoza vyfiltruje velku vacsinu vacsich molekul zamorenia, na niektore je az 99% ucinna, destilacia zase oddestiluje vsetky, co maju znacne rozdielnu teplotu odparovania, ako voda.
Ja pijem destilovanu vodu, kde destilacma ma aj uhlikovy filter na niektore volatilne(lahko sa odparujuce organicke latky, povacsine rozpustidla) uz vyse 25 rokov, lebo som zistil, ze nasa(Chicago) podla odbornikov velmi cista voda z vodovodu nie je az tak cista na mieste dodania, ako je vo vodarni a vo vodarni sleduju zamorenie len asi 20-30 latok, nie vyse 50 000, co je dnes bezne pouzivane v priemysle, medicine a dokonca v jedlach a vode.
A pokial viem,, Europa je na tom este ovela horsie, lebo je tam vyssia hustota obyvatelstva a priemyslu a este stale mensi doraz na predchadzanie zamorovani.

pivonka

Nám tečie pramenitá voda priamo pri dome a tak nie je problém.

A keď ide o vodovod, tak sú rôzne filtre, resp. chlór treba nechať vyvariť, alebo vyprchať, však,

quako

napajat sa chlorovanou vodou z vodovodu(len preto,ze to doporucuje bulvar) je blbost
neoddovodnene pitie akurat vyplavuje mineraly s tela a zatazuje zbytocne oblicky(ledviny)
ovela doležitejsie je mat dostatocny prijem-doplnanie tekutin
niekto robi cely den na slnku,niekto sa povaluje v klimatizovanych priestoroch,kazdy ma inu potrebu a spotrebu vody
niekto sa poti ako somar,niekto sa nepoti vobec alebo minimalne
do prijmu tekutin sa (mimo cierneho caju a kavy) pocita vsetko,co obsahuje vodu,teda aj polievky-dodavaju telu mineraly a teraz lacne melony-lykopen,mineraly a vitaminy

pivonka

jedulka, studené ovocné polévky sú v tomto vedru super, jiné nejspíš ne :-)

mayonka, kúpiš všade, najlepšie v poľnohospodárskych potrebách.

pivonka

pre mackani

v týchto vedrách aspoň 2-3litre čerstvej pramenitej vody denne, ostatné prijímané tekutiny ako napr. káva, čaj, polievky atď do toho nezahŕňajúc.