Ako mám zbaliť muža, ktorý ma berie ako kamošku?

Príspevok v téme: Ako mám zbaliť muža, ktorý ma berie ako kamošku?
Aleais

Mám taký problém, že neviem ako mám zbaliť muža, ktorý ma berie ako kamošku. Začalo to chatovaním, rozumeli sme si a fakt dokonale, podobné názory, hodnoty, sme povahovo odlišní, čo je fajn, že by sme do seba neskákali. Spočiatku mi písal aj dáke lichôtky. Potom sme sa stretli. Bola som pekelne nervózna. Neviem, či som to pokazila, alebo či nebola len z jeho strany iskra. A toho sa najviac bojím. Po stretku som chodila dva dni okolo horúcej kaše, na tretí deň som sa ho spýtala nepriamo, že či teda nič medzi nami nebude. On mi napísal, že som strašne zlaté dievča a berie ma ako kamošku. Keď som sa spýtala, či ani perspektívne nič viac, k tomu sa nevyjadril. Zopakoval \"ako kamošku\". Nepoznáme sa zase až tak dlho, možno 2-3 mesiace. A ja neviem ako si ho mám získať. Je veľmi uzavretý a nechce sa mi otvoriť. Vraví, že taký je voči všetkým neznámym ľuďom. Častokrát mi to príde tak, že \"je mi verný\", teda napíše mi, vždy si nejakú zámienku nájde a na druhý deň, keď už píšem ja, odpisuje stroho. Potom akoby sa odtiahne ale za 3 dni sa zase dotiahne a zase mi napíše. Zvykne mi dávať +/- za všelijaké hlúposti. Zvyčajne plusky. Porovnáva v čom sme odlišní a v čom nie. Akoby si strašne dával načas. Idú mi prasknúť nervy. A stále ma straší \"ako kamoška\".Čo mám robiť? Ako si ho mám získať? Mám počkať? Zvykne sa medzi priateľmi vyvinúť iskra aj po dlhšej dobe? Jeho predchádzajúca priateľka bola tiež najprv jeho kamoška, podľa toho, čo som sa ho pýtala. Ale som na vážkach. Neviem či mám, či nemám šancu.

ps2

R.. ja sa ti ospravedlňujem, čo som bol vtedy sprostý. Ja sa nevyznám v tých herbs atď.:) Ale zisťujem, že to má niečo do seba.
Hoci ja uprednosňujem rýchle riešenia:)

ps2

Keď nič, tak nič, tak choď ďalej. Zbytočne to budeš riešiť. Akúrat, že keď budeš sexovať s iným, tak budeš cca. dva roky myslieť na neho. Brutál, ale asi to nejako budeš musieť ustáť.

Aleais

Ďakujem všetkým za rady. Momentálne je to už dlhšiu dobu také, že som pasívna a správam sa proste len ako kamoška. Občas mi položí zvláštne otázky, ktoré by ani mne nenapadli. Ako napr. "Koľko si predstavujem, že by som dala peňazí za svadbu a potom sme riešili, kto by chcel mať koľko hostí. Nezávisle od seba, neutrále otázka. Ale na môj vkus zvláštna. No a teraz aj tak nechcem nikoho iného riešiť (lebo idem do posledného ročníka na VŠ) a uvidím, či sa s týmto niekedy niečo zmení. Čo príde, to príde. Ak príde niekto nový, aj to bude plus. :-)

Aleais

@M8cr6: má 27, je to IT (uzavretý, ťažko prístupný muž, sám sa vyjadril, že na to, aby niekomu začal dôverovať a považoval ho za priateľa ho musí extrémne dlho poznať). Pokiaľ viem tak 2-3 ženy, každopádne nie viac ako 5, to mi naposledy povedal, že by som to spočítala na prstoch jednej ruky, ale marí sa mi, že dva mesiace dozadu, keď sme spolu volali, spomínal 2. Dlhotrvajúcejšie vzťahy, jeden okolo 2 rokov, druhý neviem a vravel o nejakej babe, s ktorou bol mesiac len, ale neviem, či to bola tá 2-há, či 3-tia.

Lajfak19

Takto vam poviem vztah netreba uponahlat ludia musia mat spolocnu rec neustale o tom istom tocit aby sa nepobili nahodou vela spolocneho mat navzajom sa doplnat nesmie sa tlacit na pilu lebo to je najhorsie co clovek urobi vsetko ma svoj cas treba hladat ako na cloveka ak to v jednom style nejde treba ist inou cestou ako nan hrnut sa netreba lebo ak neprekuknes tak si mozes plieskat hlavu o stenu cim dlhsie tym lepsie