Takéto správanie chlapa

Príspevok v téme: Takéto správanie chlapa
smilestarr

Prosím Vás o radu a Váš názor: Poznám sa s jedným skvelým človekom. Od začiatku mája sme si každý jedeň deň písali, bol odcestovaný, vratil sa začiatkom júla. Do vedlajšej dediny, kam sa presťahovali tento rok . Cca 6 km odo mňa. Hned ako sa vrátil , tak ma o dva dni zavolal von. Bolo to fajn, pokecali sme, videli sme sa osobne .. Od vtedy prešiel presne mesiac. Viac sme spolu zatial vonku neboli. Píše mi každý jeden deň, bud sms alebo cez net. Skončil VS a nevie si nájsť prácu. V jeho správaníí sa však nevyznám. Na jedne strane ma neustále kontaktuje, zaujíma sa.. Na strane druhej ma von nevolá. Už som ho aj JEMNE podpichla.... Vraj že "niekedy" vybehneme von. Teraz prerábaju komplet celý dom, dnes strechu robia, atd... Hnevá ho, že nemá zamestnanie. Ale ja som trochu zarazená z jeho prrístupu. ČO by ste si vy pomysleli o takejto situacii ???? ( ešte mi doniesol nejaký suvenír či čo..ale že dá mi ho, ked bude citujem : Vhodný čas. ( on má takmer 26 rokov) Ďakujem za Vaše komentáre. :)

Deria

ja mam z toho tiez pocit, ze si skor netrufa. ja som v podstate proti tomu, aby baba nahanala chlapa ale tu mi nieco nesedi. v takom pripade mu jasne navrhni stretnutie, prip. sa ho opytaj, co si mysli, kedy bude ten vhodny cas, ktory spominal. aspon budes vediet, na com si. inac to, ze je nezamestnany mu moze totiz poriadne skosit sebavedomie. niektori, hlavne muzi to nevedia vobec stravit.

Sejla

No veď a ako zareagoval na to podpichovanie? Však ho zavolaj ty, kto sa má v ňom vyznať z tohto popisu? Možno má fakt málo času, kedže je to internetová známosť, bude asi dosť hanblivý, málo sebavedomý, to hľadanie práce mu moc nepridáva. Zavolaj ho ty, len tak na prechádzku, niekam sadnúť..

Hrac

nepodpichuj, ale konkretizuj a normalne ho zavolaj von :-) abo dobehni na vecer za nim ked budu mat po robote na dome.

p.d.

Neviem, preco ludia vidia problem v tom, ze sa s niekym rozidu a najdu si ineho alebo inu. Kaslat na to, zivot ide dalej. Aspon sa pouci.

smilestarr

noo ja mam občas tiež taký pocit.. že kamoška na písanie áno .. a dosť ..ale zasa...neviem niečo mi hovorí aj opačne. hmm..sama neviem čo robiť :/

PsychoPrincess

No ťažko povedať... kontaktuje ťa každý deň, ale zavolať ťa von, to nie... zvláštne... na jednej strane - ak prerábajú dom, istotne tým zabije mnoho času, no ak si dokáže nájsť čas na napísanie správ, tak by si ho mohol nájsť aj na stretko - a to obzvlášť, keď je od teba vzdialený 6 km. A čo keby si ho zavolala von ty? Ja by som si s ním na tvojom mieste asi tak často nepísala... možno ťa začne brať ako samozrejmosť, kamoška na písanie, nič viac, nič menej, to stačí...