kurie oko zo spodu nohy

samko r.

Súhlasím so Shakti a z ľudových receptov je to lastovičník, ktorý po odlomení byle púšťa takú oranžovú šťavu, ňou potieraj kurie oká.

mira

Shakti ma pravdu, tak napis presne, kde ho mas, napr. pod ktorym prstom ? Alebo v strede najširšej časti ? /v tom pripade by to boli zatuhnute usadeniny v obličkach - predchodcovia kameňov/

lillien

nie nie nie nie... neviem nie som odbornik ale toto co opisujes ty to podla mna nie je kurie oko. urcite to nie je z obuvi mozno na to posobi zle na to ked to uzmas ale kurie oko je skor nieco virusove...ked to dakde chytis..moj brat to chytil na plavarni a ja od neho... to co opisujes sa mi skorej podoba na nejaky otlak alebo neco ...tvrda koza to mavam casto ale nemusim s tym chodit nikde ono to prejde ked nosim vhodnu obuv jak hovoris :)

nienie nie

ale nie, kurie oko nesignalizuje ziadnu chorobu, jedine nevhodnu obuv!ide o zhrubnutu kozu, na miestach kde je tlak najvacsi ak ide o tvrdu podrazku,a tvojas koza sa tlaku brani a tvori zhrubnutu kozu,ma tzv.trn, stred, ktory je najhrubsi a tlaci na nervy co sposobuje bolest..moze dojst k zapalu, maceracii a zapachu.ja som mala niekolko kurich ok, pretozem som ako teenagerka nosila dr martensky, so zlou vlozkou dnu.mne ich na chirurgii vyrezali, asi 5 naraz, to bola hrozna bolest, bolo to zapalene,a preto injekcie nezabrali:-((

lilien

ja s tym chodim na kozne oni ti to tam vypalia tekutym dusikom .par krat tam pojdes ale musis pravidelne a ono ti to zmizne. Aj ked ked si to uz raz mala tak sa ti to moze vratit.Ale hovorim ze tym dusikom je to dobre :)trochu to boli ale da sa to :) a ak chces ludovy recept tak moja starka vravela ze na to pomaha nejaka rastlina ktora ma v stonke taku zltu tekutinu.teraz si neviem spomenut na nazov ale ak chces zistim ti to... ale neviem ci to 100 % pomaha. skorej ten dusik :)

SHAKTI

Pozri si mapku v teme reflexna masáž chodidiel. Kurie oko signalizuje zle fungovanie nejakeho organu-zalezi kde sa nachadza.Odstranis-vyliecis dovod a zmizne i kurie oko.Skus si vyhladat v temach-je tam vela ludovych receptov.