Duch?

Príspevok v téme: Duch?
jaty

Ahojte, včera v noci sa mi stala spolu s spriatelkou hrozná vec, mám ešte teraz všade zimomriavky....priatelka si v noci podla jej verzie pýtala vodu, v tom momente som začal strašne ručať, kričať, hovorí že to už nebol krik človeka ale akoby nejakeho zvieraťa, stál som zrazu nad nou kedže sme spali každý na inej posteli, zrazu som stál nad jej postelou mal som ruky od seba, pokrčene nohy, hlavou mi mykalo z lava doprava a strašne som kričal....zobudil som sa až ked zasvietila, uplne mimo, nevedel som čo sa stalo, vedel som len že sa mi niečo zle zdalo a cítil som krik, horšie natom bolo že sme nikoho na chate nezobudili, vedla v izbe spalo viac ludi, všetci vraveli že počuli len moju priatelku ako vraví aby som prestal, nik nepočul moj krik, po prebudeni ma boleli hlasivky a musel som vela piť, z toho mi vyplýva že som musel kričať, neviem čo si o tom mám myslieť, ak máte dalsie otázky kludne napíšte.....po prebudeni som sa rozplakal, ťažko s ami dýchaloa a strašne som sa bál, priatelku som nevedel ukludniť ccelu noc.....

rozaa

Nebol to zlý sen tvojej priateľky? To, že si stál nad ňou, mal rozpažené ruky a pokrčené nohy a ručal si, to hovorí ona, ty si na to nepamätáš, to sú jej hrozné zážitky. Aspoň tak tomu rozumiem. Zobudil si sa až ona rozsvietila, možno aj ty si mal zlý sen keď si sa tak mizerne cítil.
Keď zasvietila našla ťa pri svojej posteli alebo si bol vo svojej posteli? To je kľúčový moment, pretože ak si bol vo svojej posteli prikláňala by som sa skôr k tým zlým snom ako k niečomu nadprirodzenému.

brouklyn

Nechápem ľudí kt. ťa nevedia pochopiť. Muselo to byť strašné pre tvoju priateľku aj pre teba. Neviem ti v tom pomôcť ale mal by si sa zamerať na posadnutie diablom.Zájsť sa vyspovedať alebo sa poradiť s farárom. Farár by mal pomôcť aj neveriacim ak ním si. AK teraz cítiš k niekomu nenávisť mal bi si to zmierniť. Chcela by som vedieť v aku hodinu sa to stalo pretože 3 hodiny ráno je diablova hodina.

jaty

a to mám teraz kde zohnať? myslle som či nemá neikto stým skusenosť alebo sa tomu venuje, žeby mi vedel pomocť