Popraskaná pokožka z rýchleho zníženia hmotnosti

RNG

Strie su podkozne zjazvenia vyvolane masovym praskanim preplnenych tukovych buniek
Na ciastocnu obnovu/regeberaciu toho poskodeneho tkaniva moze pomoct kvalitna prirodna transdermalna vyziva, tj nie bezna chemicka kozmetika. Viac o tom pozri napr cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika kde som uviadol moje pokusy o vyrobu kozmeriky na naozajstnu vyzivu a ochranu koze a podkoznych vaziv-transdermalne, tj vyziva prienikom cez kozu.

sumsumienka

So striami ti ostava sa uz len zmierit, ja mam tiez na prsiach (rychlo a velmi mi narastli). Oni len casom zblednu, nezmiznu nikdy. Striam sa da iba predchadzat.

Lapry

Ahoj strie mám aj ja lebo som rýchlo vyrástla a moja pokožka to nezvládla tak popraskala.. Zla správa je že strie je už navždy nedá sa ho zbaviť iba pomocou laserového zákroku zmierniť :( .. myslela som aj na to ale 3 až 5 cm stojí 25 eur, čo je pre mňa neprístupne potom som skúšala hľadať aj niečo iné a našla som krém TriLASTIN ktorý je tiež dosť drahý lebo jedná tuba stojí okolo aj s dovozom 90 eur a čo som čítala tak ti pre zjemnenie treba aspoň 2 tuby a pre úplne odstránenie aspoň 4.. čo je fakt dosť !! takže bude sa s tým zmieriš alebo ak si to môžeš dovoliť tak skús ten krém.. A ak má niekto skúsenosti s odstranením strií pomocou cenovo dostupného krému prosím napíšte :)