Je dobre jesť každý deň?

agartio

vajcia su pre telo prospesne jedine surove.
tepelne upravene uz nie
i tak je najlepsie nejest ich, alebo iba minimum, tak do 5 vajec mesacne.

www.jrussellshealth.org

twatka

no podla vyskumov, je uz nazor ze z vajec mozes mat vysoky cholesterol vyvrateny...co sa tyka tuku v zltku je to pravda, ale na druhej strane pri stravovani musis prijimat aj tuk...a este by som sa vyjadrila ku tomu co ste pisali o kvalite vajicok...mi jeme vacsinou domace vajicka od starkej, ktore maju pestru stravu, vybeh a v lete kazdy den cerstvu travu a zltka niesu skoro nikdy krasne zlte...je to zkrz to lebo v odchovniach im davaju potravy s pridanim farbiv (aj kes vacsinou su tie farbuva cisto prirodne a neskodne)
cize podla mna ked si das kazdy den zo 2 vajicka je to v poriadku, len sa vyhybala polskym vyrobkom a radsej priplatila par centov za kvalitne slovenake:)

vajicko44444

Tak ako ten šlatik si robim sama doma :D vajíčka na tvrdo + biely jogurt + uhorka + kukurica + cibuľa.
Dávam sito v poslednej dobé každé ráno a aj niekedy večer.
Skôr by som povedala že tie vajíčka mi moc chutia.
v žĺtku je moc tuku ? to som nevedela ...
no a tie vajíčka sú krásne no :)

hanka9

jedulka suhlas, ale moze byt aj to, ze dnesny civilizovany clovek uz moze mat "zakrpatene" niektore vlastnosi, t.j. schopnost "pocuvat hlas vlastneho organizmu" a podla toho sa riadit

a chui mu jedlo len preto, lebo je chutovo vyborne,inymi slovami vyborne dochutene a vyborne farebne, esteticky zladene, ALE... !

jedulka

když ti chutnají,znamená to, že ti v těle něco chybí ....bylo by dobé,najít to,je to o hledání ...no na nete něco najdeš .....