Psychika a celiakia / aj neplodnost

Príspevok v téme: Psychika a celiakia / aj neplodnost
wobend

vedeli ste , ze vela pacientov u psychiatra berie zbytocne lieky kvoli depresii a inym porucham , ktore su ale vlastne sposobene touto chorobou , lebo nie je dostatocne vyzivovany mozog a tym padom nie su prenasane sygnali v mozgu ako by mali ani sa netvoria potrebne latky ...vela ludi o tom nevie a aj vela lekarov

tiez aj gynekologovia uz teraz davaju vysetrovat zeny na lepok , ked nemozu otehotniet alebo udrzat plod ...

RNG

Lekari su zialbohu skoleni len na symptomaticke diagnozy a predpisovanie podla diagnoz oficialne schvalenych liekov, co su dnes v drvivej vacsine patentovane farmaceuticke chemikalie.
A o jedle a vyzive sa ucia tiez velmi malo a zialbohu dokonca casto nespravne.
Takze sa nesmies divit, ze si z mnohymi zdravotnymi problemami , ktore vyplyvaju z vyzivy a stavu travenia nevedia poradit a preto sa ludia obracaju na ine zdroje, tj alternativne, z ktorych su niektore aj velmi ucinne, hoci znacna cast z nich je dost pochybna a je tam aj vela podvodnikov, zialbohu.
Bezlepkova dieta zacina byt coraz popularnejsa, najma od vtedy, ako vyslachtili nove druhy psenice a inych obilnin, ktore obsahuju pre nas coraz menej stravitelne bielkoviny a ine ziviny.A to este nehovorin o GMO !!!
Ja jem celozrnnu ryzu, divoku ryzu, quinou, chiu, pohanku, povodnu geneticky nemanipulovanu kukuricu, a teff, co je povodne travina/mikrozrnina z Etiopie, kvoli dobremu obsahu zivin zacina prenikat aj do USA, lebo sa urodi aj tam, kde nic ine z kultivovanych rastlin nerastie
Obcas jem aj ovsenne vlocky, lebo nemam na ne reakciu, ako ajvacsina ludi, co ma reakciu na lepok/gluten. Avenin, podobna latka ako gluten je na stastie stravitelnejsia.
Velky problem je zatial dostat doastatok produktov z tychto menovanych plodin v rozumnych cenach. Ale tym, ze bude po nich dopyt sa asi trh ustali, trhovym pravidlom volneho trhu=ponuka/dopyt.

jedulka

wobend, ani nevíš jak ráda čtu takový příspěvek!Musela jsem si na to přijít sama a sama na sobě vyzkoušet, že je tomu tak!
Držím ti všechny palce,abys tuhle myšlenku dostal do podvědomí lidí!!!