Zaľúbená do kolegyne

Príspevok v téme: Zaľúbená do kolegyne
klaudia16

Ahojte, v praci mam jednu kolegynu ktora je lesbicka. Jej vztah ku mne bol od zaciatku trochu iny ako kamaratsky. Vzdy sa na mna usmieva, ked sedim pri pocitaci a pride ze nieco potrebuje tak ma pohladi po chrbte alebo chyti za rameno, dotyky v kuchynke a tak... Nikdy mi to nevadilo, ale teraz sa nieco zmenilo. Jej dotyky a pohladenia su mi velmi prijemne, casto na nu myslim, kazdy den sa tesim do prace aby som ju uvidela. Myslim ze som do nej zalubena. Nikdy som vsak nemala nic so zenou ani ma ziadna nepritahovala az do teraz. To ze je lesbicka viem na 100 percent. Ona bude mat teraz 30 rokov, ja 23. Ako jej mam povedat ze som do nej zalubena? Mimo prace sa nestretavame, tak mi napada ju jedine pozvat niekde na kavu alebo obed.

zewa

Ahoj. Podla mna by bolo fayn pozvat ju na drink po praci. Pokecate a uvidis, co sa z toho vyvinie. Mozno je zadana, kto vie. Len neviem, co vlastne chces ty? Dlhodoby vztah? Vies si to predstavit? Cely zivot so zenou? Alebo si bisexualna a chces to len vyskusat?
Lesby na taketo jednorazovky zvacsa nepristupia. To skor ina bisexualna zena, s ktorou je to lahsie vyskusat. Ale tu sa dostavame zase k promiskuite, co teda tiez stoji za zvazenie.

nenarocna

ja som hetero , no baba sa mi paci len tak zabavit sa :), zistila som to ked ma jedna kamaratka ( boli sme opite) tak ma chytila a zacali sme sa bozkavat juuj to bolo velmi prijemne ,
opytaj sa jej ci nepojdete po robote na kavicku alebo nejaky drink ,a normalne jej to povedz ze ta pritahuje ,zalubena niesi to jej ani nevrav .lesbicky chcu vztahy ,aby si jej neublizila ,ak-ked zistis ze to bol len taky poplach ,a baby co su ako ja cize asi BIsex ,skor baby beru len tak zabavit sa a ako kamosky ,
daj vediet ;)

normalna1

urcite si neni zamilovana :) iba ta pritahuje a imponuje ti ze si ta vsima. . Podvedome by si chcela nieco viac ale v skutocnosti by si aj tak nesla do vztahu so zenou. . Vlastna skusenost :)

PsychoPrincess

Tiež si myslím, že do nej zatiaľ nie si zaľúbená, no fyzicky ťa priťahuje... vieš, je dosť možné, že ťa priťahuje kvôli tomu, že si zatiaľ ešte so ženou nič nevyskúšala a láka ťa to vyskúšať... nemusíš byť hneď bisexuálne orientovaná... však ju niekde pozvi a uvidíš, ako sa to časom vyvinie.