Prvé stretko

Príspevok v téme: Prvé stretko
Abygail

Už cca tri mesiace si píšem s jedným chlapcom, veľmi dobre si rozumieme, vieme sa porozprávať na všetky možné témy, preberať vážne veci a zároveň máme rovnaký zmysel pre humor, každý krát nedočkavo čakám na jeho ďalšiu správu :) Ja som z BA a on tiež, problém bol v tom, že bol na východe u nejakej rodiny. Teraz je už naspäť a zavolal ma von. Samozrejme, že sa teším, že ho konečne spoznám naživo. Lenže sa aj bojím, že to bude také trapné, keďže sme sa ešte nikdy nevideli. Nechcem aby sa to pokazilo, bojím sa, že si nebudeme mať až tak čo povedať. Okrem toho som videla veľmi málo jeho fotiek, nie je ten typ čo by sa strkal pred foťák a vôbec si z toho neviem vydedukovať nejakú reálnu predstavu o ňom. Prijala by som nejaké vaše skúsenosti s takýmito stretkami \"na slepo\" :)
A ešte jedna vec - ideme na koncert. Ja by som bola radšej keby ideme normálne von aby sme sa mohli celý čas rozprávať atď., ale on ma zavolal takže som súhlasila. Otázkou je - mám si zaplatiť sama alebo nechať sa pozvať? Myslím si že ma bude chcieť pozvať, to je asi od chlapa prirodzené ešte keď ma aj on zavolal, ale je mi to blbé keď sme sa ešte nikdy ani nevideli aby mi hneď platil alebo čo. Zároveň mi je trápne sa s ním naťahovať kto to zaplatí. A nebude trapné keď tam budeme stáť, počúvať a mlčať keďže by sme sa aj tak nepočuli? Príde mi to také divné :D Achjaj, viem že sú to smiešne problémy :D Vlastne to ani problém nie je len chcem vedieť vaše skúsenosti :)

slnovrat

Koncert ako prvé stretko je blby nápad. Možno tak tretie. Ber to tak, že si platis sama. Ak ti to bude chcieť zaplatiť, nebran sa. Tréma je normalna, uvidíš ako to dopadne. Možno ho uvidíš prvý a posledný raz. Ak vám to neklapne, pravdepodobne si už písať nebudete. Výzor, sympatie , správanie naživo su dosť dôležité...pokecat sa dá skoro s hocikým