Problemy s rodičmi

Príspevok v téme: Problemy s rodičmi
ADSV

Dobry den, mam 15 rokov a chcem sa spytat či aj vy ste mavali take problemy e rodičmi vlastne len s otcom... je normalne aby ma este byjaval ? ja už neviem, niekedy je najlepši a o chvilu ked nieco spravym mi nadava do nie moc peknych slov už ich viem na spamat : vydrbane decko pridrbanec piča jeblina a tak :/ už som s toho fakt zufala mysli si že bytkou sa to vyrieči povie od uraz sa alebo ta zmlatim že sa dogrcaš aby si mala dvovod a po nejakom čase my kupi drahy darček a je normalny najlepši otec a potom ked je uz sasa vytoceny z prace a do toho len nieco vyvediem malinke hned si to zliznem ja možno ani tak nežiadam o radu ako o to že som to musela už zo seba dostat ...

djocapfjo

a co ma prosim ta v 15 rokoch robit? ma ona uzivit celu rodinu? To su jej povinnosti? ved tu bolo jasne povedane, ze je v 15 je to este decko.

hanka9

no a to je problem dnesnej doby. Mama je na sluzobnej, drie, zaraba aby bolo v rodine lepsie, co jest, poplatit ucty, dcere na skolu, kym dcera sa pri PC z roztopasnosti na rodicov stazuje

orol

No, posli tu mamu na chvilu, aby sme zistili, ako to vsetko v skutocnosti je. Nech sa aj ona k tomu vyjadri, co pises :-o)

BiBiaNa7

tak jako ja nemám nejaký rozvrh alebo harmonogram čo kedy robím, ale riady umývam a spratúvam aj 3 krát denne (ako sa kedy zašpinia), a ohľadom ostatných vecí tak to ako kedy si všimnem.. no nie, zle som sa vyjadrila, tak keď je neporiadok upracem to, lenže mojej mame vadí jedno zrnko prachu,.. všetci jej súrodenci sa na nej "smejú" aká je poriadkumilovná..

Abigail7777

skús sa zamyslieť nad tým, že či pomáhaš doma s prácou dosť (poriadok, upratovanie, riad, atď)
koľkokrát za deň niečo také podnikneš?

Abigail7777

tak nie čudo, že je na teba naštvaná nemyslíš??? 10 hodín je už dosť veľa, a to ešte napíšeš, že ako sa podarí