Zelená káva - naozaj pomáha chudnúť?

DavidF

Obavam sa ze zazracna kava, ktora vyriesi cele chudnutie bez zmeny jedalnicka a obcas nejakeho pohybu neexistuje. Co moze v kave fungovat ako spalovac tukov, je samotny kofein. Ten je efektivnejsi ako karnitin a hlavne ho netreba hektolitre, takze je aj cenovo vyhodnejsi. Ale skor by som pri chudnuti siahol po original spalovaci tukov, kde je vacsi obsah kofeinu plus dalsie latky ako napr.synefrin a isiel na istotu :) Skus kuk hellfire, alebo black mamba a ak nieco uplne silne tak potom T5, tam je namiesto synefrinu efedrin a to uz je fakt silne. Na SVK to oficialne predava tusim len anilab anilab.sk

happywoman

Ahojte, Zelená káva je výborná predovšetkým na detoxikáciu vášho organizmu. Je v nej zachovaných množstvo látok, ktoré sa v bežnej, čiernej káve nenachádzajú, pretože zelená káva neprechádza procesom praženia. Ide najmä o chlorogénové kyseliny.

Obsahuje vitamín E a C, železo, vápnik a selén – minerál, ktorý zlepšuje kvalitu vlasov a pokožky. Tiež obsahuje vitamín B3 – niacín, ktorý je okrem iného dôležitý pre udržanie mentálnej a psychickej rovnováhy.

Viac informacii o zelenej káve si môžte prečítať na mojom blogu kde som spravila recenziu. happywoman.sk

pohyyyyb

smejem sa ako tu niektory ludia pisu ze sa ani hybat nemusia staci upravit len stravu... vobec to neni pravda... upravou stravy ale naozaj dokladnou upravou ( lebo pridane cukry a tuky ecka su dnes uplne ze vsade skoro ) sice schudnete nejake kila ale postavu vam to nikdy nevytvaruje.... hybat sa treba!!!

Elsa3611

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg