Vyjedanie v noci

Príspevok v téme: Vyjedanie v noci
mima2222

Ahojte trapi ma ze v noci vyjedam chladnicku.Na vecer zjem dva jogurty alebo tvaroh a potom ked idem spat o takej 10tej tak zjem 2jogurty a 2 rozky dakedy aj sladke,hned rano na to vazim o pol kila viac.Strasne priberam za tieto prazdniny som pribrala 5kil,teraz mam 160 a 68 kilo je to strasne chcela by som schudnut do zimy 10kilo.Uz raz som schudla z 55 na 45,len to bola skola nemala som cas vyjedat mala som normalny rezim,lenze mna uz tieto prazdniny nebavia a do skoly ked pridem ma ludia nespoznaju ako som pribrala:(

vrcharka

agartio, ja mam lasky na rozdavanie: lasku mojho manzela, mojich rodicov,sestier, mojich dvoch malych detureniec, mojich priateliek, priatelov... mala som krasne detstvo s milujucimi rodicmi a dvomi drahymi sestrickami. a aj tak som cele noci chodila jedavat. mama mi uz pravidelne nechavala kolaciky na stole. ja jedina som to doma robila. bol to navyk, jednoducho som sa v noci zobudila na hlad, aj ked som predtym vecerala. az po druhom porode, ked som pribrala, som sa nasilu donutila po 19. hodine uz nejest. prve dni to bolo o zivot, ale zvykla som si a teraz uz v noci kludne spim a ani si nespomeniem na jedlo. aj ked nahodou musim ist na vecko, jedlo ma uz nepokusa.
telo treba zvyknut na to, ze v noci ma oddychovat. nepojde to mozno hned, ale urcite sa to casom zvladne.

agartio

nutkanie na vecerne vyjedanie ladnicky ma iba dva dovody.

1) nedostatok lasky
2) parazity v tele, ktore su hladne, lebo vyliezaju v noci, tak najviac ich nakrmi ked sa clovek naje na noc.

Lea847

Ahoj ked ich nezrobiš veľmi kalorické tak nepriberieš mne osobne chutia aj čiste,, do googla si daj "prečo jesť ovsené vločku" a tam sa dočítaš že obsahuju samé dobre veci a tiež sa odporúčaju aj pri chudnutí, lebo samotné vločky s mliekom neobsahujú veľa kalórii a tažko stravitelne tuky a cukry a tiež zasitia na dĺhy čas.. Ja mám 170 cm a 55kg a tiež som čìtala že prospievajú pri raste kosti, preto si ich vždy doprajem a hlavne večer (vtedy sa najviac uvoľnuje rastový hormón) :)

Lea847

Ahoj mne veľmi pomáha ked si dám namiesto večere okolo 19 hod. ovsené vločky, tie ta poriadne zasítia tym pádom už nebudeš neskoro večer vyjedať chladničku.. (mne veľmi chutia čisté s medom,, PS: nerob ich veľmi kalorické!!) Odporúčam ich tiež na ranajky, lebo budeš sitá až do obeda :)