Hygiena po nechránenom sexe

TinaM

no, o "nicivom" vplyve spermii v tomto kontexte som veru ani ja este nepocula. Kysle vaginalne prostredie sposobuje, ze tam spermie pocase umru a vyplavia sa.
Suhlasim s multilevel, ovela viac, ako spermie, podla mna nicia vaginalne prostredie prave vyplachy. Po styku sa umy-zvonka. A ostatne nechaj na prirodu :)
Drzim vam palce.

MultiLevel

Hm...tak to si dodatocne nastudujem a preberiem to s gyndou :D A ved ked sa pokusate o babo, preber s nou tuto temu. Vyplachy po styku podla mna vobec nie su zdrave...ale to je len moj nazor :)

zrkadielko

VDAKA,myslela som vaginálne :D a môžu, lebo ty mas prostredie kyslé a spermie sú zasadité, vodou sa umývam a používam len intimne mydlo aj to nie vzdy :)

MultiLevel

spermie ti tam mozu nicit prostredie? Asi som este velmi malo kniziek precitala, ale o tom som nepocula...zeby spermie nicili prostredie (predpokladam, ze myslis, vaginalne). Prosto sa normalne osprchuj vodou, viac ti uskodi, ked sa umyjes tam dole kilom sprchoveho gelu, ako ked ti tam ostanu dake spermie. A najma ked sa o babo snazite, tak preco si ich chces "vyplachovat". Vagina sa nema aboslutne nijak vyplachovat, nema sa umyvat mydlami, sprchacmi....ale zeby tam sarapatu robili prave spermie, o tom som este nepocula...Osprchuj sa vzdy teplou vodou a maximalne intimnym gelom z vonku. Zvnutra spermie nemusis vyplachovat