Lieky nalačno a je mi dosť zle

Príspevok v téme: Lieky nalačno a je mi dosť zle
drew

ahojte. Užila som ESPUMISAN skoro nalačno dala som si možno troška rožka pretože som chcela vedieť či ESPUMISAN zabraňuje škvrkaniu brucha. A potom som si po takých 5 munútach dala zinok a selén. Prišlo mi príšerne zle a velmi ma začala bolieť hlava. Po takých desiatich minutach mi prestalo biť zle od žalúdka ale hlava ma stále pobolieva a stalo sa mi to už viac krát ked som užila zinok a selén a nielen nalačno.

drew

nie ale nepreháňajte. Zinok a selén užívam iba preto lebo mám zničené vlasy zo žehlenia pretože sa mi skučeravily. A ten espumisan si isto dám pretože ma často naduva :D z jablka v škole :D Tento rok sa nám neurodili žiadne orechy v ktorých je zinok tak som to potrebovala niečim doplniť a kedže orechy padaju na jeseň a v tedy niesu jadohy kde je vela zinku tak som začala užívať zinok a moja pokožka je nádherne hebká a aj moja pleť a vlasy doporučujem ked vám to odporučí aj lekár čo mne odporučil.

drew

nie nie neberte to tak že sa napchávam liekmi. Proste som hladala že čo pomáha na škvrkanie v bruchu a našla som forum kde ženy písali že espumisan užívaju každý deň a prešlo im škvrkanie. Tak som to chcela vysakušať či to pomáha a dala som si iba jednu tabletku .. a oni tam píšu dve tabletky naraz 3-4 krát denne takže ma tu nesudte...

nenarocna

tak sa potom nediv ze ti je zle ,a chytro napisat temu ,co mam robit je mi zle pozrala som tabletky na prazdny zaludok aby mi neskvrkalo v bruchu ,to co ma za vyznam ????

nenarocna

espumisan zabranuje naduvaniu a nie skvrrkaniu v bruchu ,podla vsetkeho asi nejes a nechces aby ti skvrrkalo tak sa napchavas tabletkami ? ze si zjedla polku rozku ?? to si myslis ze na tolko tabletiek co si pojedla aj ked vitaminy ,no predsa !!vsetko vyrobene v tovarni je chemia ci je to zinok alebo nieco ine ,proste nieje to natural,tak vo velkych mnozstvach ti zatzai zaludok a este ktomu prazdny !!

Cindy35

nejedavaj lieky nalacno. drazdia pazerak a potom mas kyselinu.
okrem liekov ako Dyspex, ktore sa praveze jedia nalacno- znizuju kyselinu