Odstranene skulenia - Brno - zakrok - 100%ny?

Príspevok v téme: Odstranene skulenia - Brno - zakrok - 100%ny?
misko11

Zdravím, chcem sa opýtať, či bol tu niekto operovaný v resp. či máte niekoho o kom viete že bol operovaný v Brne na škúlenie, chystám sa tam na prázdniny no rozmýšlam už aj nad týmto zákrokom pretože v BA aom bol operovaný ale len na obyčajnej klasickej operácii to bolo este v detsve a teraz mám už 22 rokov a chcel by som vyskúšať nejakú metódu , že vraj v Brne to robia 100%tne a kvalitne, navyše neškím nejako extra, nosím okuliare keď som v práci , uteká mi len jedno oko no ale vidím v poriadku, akurát občas mi začne utekať to ,,choré,, oko akokeby bolo niekedy náladové :-D ale vôčšinou nemám ten problém stava sa mi to občas , tak viete m nejak poradiť? Nejaké skúsennosti?Názory?

Petrana001

Moju sestru operovali v Brne ešte tiež ako dieťa a neskôr v 20 rokoch, ale je bez problémov a úplne bez okuliarov.

misko11

ďakujem pekne za reakciu, čiže odporúčate mi Brno? Lebo tiež sa domnievam, že u nás takaá operácia na strabizmus ani neexistuje,kde je to fakt natrvalo, ja som bol operovaný ešte ako dieťa na jedno oko a to 2x, no mne to docela celkom pomohlo, vôbec teraz nejako extra neškulím, nevšimlo si to ani okolie, tak myslím že by mi operácia mohla tým pádom 100% pomôcť keťe nemám nejaký extra problém a vidím normálne hovorím sem tam mi to oko škúli keď dám dole okuliare a nepozerám rovnomerne ale chcem sa toho zbaviť no potrebujem mať fakt istotu že ma v Brne zbavia okuliarov natrvalo :-)

Marta_L

Dobrý deň,
moju dcéru operovali v Brne ako 7 ročnú a neskôr ako 14 ročnú. Ako 7 ročnej sa operácia síce vydarila, ale nebola 100%, ale v 14tich to už bolo 100%.
Ona škúlila na obe oči, pravé očko jej zabiehalo celkom a v SR operáciu nikto neodporučil, lebo bola ešte dieťa.
Teraz má 20 rokov, je úspešná študentka na VŠ, celé dni si oči namáha ale oči nezabiehajú.
Okuliare síce nosí, ale má mínusové dioptrie, čo nesúvisí so škulavosťou, ale skôr s námahou očí.