Tuzba po novych veciach

Lulu2011

no kazdopadne mrkvace si nedavaj, aj ked...jeansy s extra vysokym pasok a pri tom dole kratke jeans kratasky a la Habera su in, ale to je uz hnusne retro :))

no taky uces ako Sajfa, na bok zacesane hitlerovske, to je retro :))

ps2

Retro je in, ale niektoré retrá nie sú retrá.
Tak ako sa mám obliecť, aby to bolo in? Dať si bokombrady, nagélovať vlasy, sadnúť na babetu, kúpiť si tričko s kvietkami?
Potom by ma možno ľudia aj fotili, ale ja by som si pripadal ako koko. totál.

Lulu2011

zopar veci je aj dobre si nechat...retro je in :))

ja mam doma tolko siat, ze by som si mohla otvorit butik, priznavam

ps2

Pre mňa sú šaty o tom, že mi môžu spríjemniť celý deň. Keď niečo potrebujem, tak si to kúpim. Ja mám v starej kuchyni kopec šiat, ale už si ich na seba nedám. They remind me of my f. past and they´re grey.

Lulu2011

sa boji vysokych zien :) moj muz je nizsi od neho, ale nema komplexy z vysokych zien, praveze miluje, ked si vezmem opatky a som vyssia a ini mu ma zavidia :)) mal kedysi davno malicku predo mnou a vzdy vraj citil, ze to nie je ono a snival o vysokej, tak ma co chcel :))

Lulu2011

to poznam, kedysi som taka nebola, ale zmenilo ma zahranicie, zrazu som mala peniaze tak som si kazdy den nakupovala oblecenie atd. potom som sa vratila do biedy na Slovensko, prachy uz neboli, ale tuzba ostala, odvtedy s tým bojujem, ako nahle som v obchodnom centre a nic si nekupim som nesvoja, podrazdnena, takze tam vobec radsej nechodim, vlastne ani nemam cas cez týžden a ked pride vyplata, idem tam v jeden den, dojdem s taskami domov a mam zase pokoj na mesiac :))