Anonymita na internete

Príspevok v téme: Anonymita na internete
AHANECHODEST

Chcem povedat všetkým ktorý su na nete v roznych forach ako aj tu v tomto fore že nikto nie je v anonimite.Ja som osmy rok obtažovaná.Polovica netu su ludia niečo ako dovernici policie ktorý su školeny filozofickými doktormi.Su ochotný si vymysliet a vytvorit provokatívnu web stránku ,vymýšlaju si témy založené na poznatkoch o Vašej osobe.Ja som monitorovaná tak na nete ako aj v mobile.mOJ žIVOT NIE JE V anonymite.Preto už na nič ani nereaguje.V pozadi su filozoficke hyeny, ktoré školia svojich dovernikov ako manipulovat komunikáciou, vyprovokovat a atd.Je v poriadku ak to tak je pre odhalenie zločincov , ale totot je už vela.Je zároven zaujimavé že nikto vobec sa nespýta,l prečo až 8mi rok boli na mna napojený aj keby dalších osem rokov ma fizli seldovali tak nikto sa nič nespýta hlavne že oni maju čo robit, že im z toho prachy plynu,lebo sa nemali do nikoho pustit kto by im dal zarobit.8 rokov som živili špiclov psychologov/bývalých udavačov-postkomunistických špiclov kt nadalej pracuju pre policiu.Do akcie zapojili absolutne každého z mojho okolia tkz/priatelov spolužiakov dokonca matky mojich bratrancov.kt pracuju tuež ako dovernic bývalý spiclovia bývaleho režimu.Z toho čo človek povie a ako potom čo mám isté vedomosti som usudila že moje sukromie moja osob a bola prepieraná ,a to len preto že zločinci kt pracuju pre pol.iciu v spolupraci s nimi ma nepripravili o niečo.Koho ešte na slovensku akého kalibru policia 8 rokov sledovala.Chcem vštkým povedat aby ste vedeli a prevdepodobne žzločinci to dobre vedeia že celý net a každý kto raz v kroči nielen do slovenského pokecu ale do zahraničných portálov je mu v compe kutrané čo je vporiadku.Bolo na mna hladané niečo lebo som odhalila niekoho a týto sa rozhodli že mi urobia peklo zo života.Preto vyzývam každého aby nikto sa nezdoveroval so svojim sukromim na nete.pOLOVICA NETU SU AGENTI PROVOKATERY,skolený psychologmi ako viest komunikáciu aby z Vás vytiahli čo potrebuju.Chem aby ste vedeli že polovica profilov na pokeci su fiktivne osoby často kde je viac fotiek osoby su ztuiahnute zo zahraničných portálov, len aby Vás vyprovokovali a dali si tam svoje fotky aby vedeli s kým maju dočineniea.Nová Ip adresa v pokeci v momente sa na Vás napoja.Toto všetko je vporiadku je to pre bezpečnost všetkých a nikto kto nemá nič spoločné s trestným činom sa nemá čoho bát, len sa pýtam prečo tá filozofimcko spoicelská spokl sa tolko so mnou zaoberá asi preto že nemaju žiadneho klienta a aj tý čo ako psychologovia si našli prácu len cez známosti.Každá takmer druhá temy aj tu v tomto fore je vymyslená táýmito ludmi zahanaju nudu a robia si svoje výskumy v domienke že Vy si myslíte ste v anonymite.

Viem že mnohý z Vás o tom dobre viete a le píšem to pre tie naivné dievčatá ktoré ešte nemaju tolko susenosti a veria,na nete neverte nikomu ani tomu čo máv viac fotiek.Okrem toho že všetko prebieha cez net v denšnom svete ako prostitucia hladanie klientov pre ne a iná krimitalita.Nikomu nedávajte sovje telefonne čislo lebo sa na Vás napoja, a ak si podoozrivý stačí tvoja IP ADRES A MYLSíM AJ KED POUžIVAš PROXY TAK PRE POLICIU NIE JE PROBLEM MNOHé PROXY ODHALIT TVOJU ip KEDY Už MAJU TOVJE MENO A NAPOJA SA AJ NA TVOJ MOBIL.Mna policia 8 rokov sledovala po 5 rokoch už to bolo velmi tažké a ešte sa tvárit že nič nesmimat, viete čo to je mat v pate sčloveka a na chodbe kameru????na moje kurzy anglištiny na každý trimester iná p a iný k, potom s psychologmi ma rozoberali.Nestačilo ani 5 ani 7 rokov ma sledovat.živila som dala som prácu ja som bola náplnou práce tak nepodstatný človek ktorý vadi ludom lebo rada sa pozerám do pozadia a idem ludom na nervy,ked ich odhalim.Okrem toho že mnohý aj zločinci pracuju pre policiu, nielen preto že je to taktika policie ale preto že sami s nimi spolupracuju.

onyx

ty si ma odhalila, som profesionál, ktorý z teba nevytiahne informácie o nelegálnej činnosti alebo detskom porne, drogách či možno podvádzaniu svojej polovičky...
ale mám psychickú poruchu /ako ty/ a ukájam sa na tom, ako takých ľudí dokážem obohrať...

A teraz "vážne"... na takýchto fórach sa nájde možno 1 percento kvalitných ľudí, prečo máš dojem, že niekto stojí o teba ? Alebo práve to je tá túžba, preto ťa to ťahá ku paranoji ?

Je veľmi primitívne si zistiť IP adresu a možno aj tvoju adresu, veci o tebe, naháknuť sa na tvoj facebook, maily a spol. Hračka...

Ale nemysli si, že polícia niečo podobné robí, naozaj si myslíš, že by potom dávno pedofilov a dílerov nepochytali ? Ak chceš nájsť vyznaných ľudí, čo za niečo stoja, je to šanca jedna ku sto... alebo šup-šup na fóra, ktoré sú špecializované a nie určené pre stádo glúpe ako si ty :-)

kablica

ale este si nedosla do stadia, kedy zrusis mobil a zahodis pocitac, lebo mnohi sa dostali az tam. Takze to ta este len caka. Boli i taki, co popalili vsetky doklady a listiny, ktore sa ich tykali, zo strachu pred prenasledovanim. Takze este moze byt aj horsie.

kablica

jednoznacna diagnoza...samozrejme psychiatricka. Vsetci su zvedavi len na teba, nikto nema nic na robote, len sledovat ta cez mobil, pokec a vsetci maju na mysli vylucne tvoju IP...totalne paranoidne bludy.