Nenávidím sa a mám k sebe odpor

Príspevok v téme: Nenávidím sa a mám k sebe odpor
GreenTea

Nenávidím sa vôbec sa nemám rada mám po 18-tke a strašné mega komplexy a už ked si poviem, že to nieje až také zlé tak uvidím nejakú babu čo proste nevie aké je to byť škaredý a odsudzovaný za výzor. Niekedy mám pocit, že radšej by som dala zdravie nejakému chorému dieťatku alebo hocikomu kto je na tom zle pretože sa cítim strašne menejcenne. Ja ani neviem ako to opísať aké je to sa tak nemať rad. Isto by si to niekto vážil to zdravie viac ako ja.

meno nemam

ja mam podobne problemy, nenavidim sa!
nie som škaredá ani hlúpa napriek tomu sa nenávidím, lebo si myslím že všecia su lepší ako ja, davnejšie som posrala pár vecí ale sa to snažím zmeniť..
Ked som bola menšia, rovesnikom som vadila lebo som mala zakazanych kamaratov nemali sme peniaze a byvala som na samote takže som nikam nechodila.Ked som bola staršia tak som sa tychto komplexov uplne zbavila a konecne som bola sama sebou, trvalo to od 14 do 17 potom som si našla frajera ktorý ma ponižoval pred kamaratmi a rodinou, stiahol ma na same dno a zničil ma v zakladoch proste moje nazory neboli dobre bola som malo pekna mala som hlupe kamaratky hlupu rodinu a nemala som pravo na svoj nazor lebo som bola o vela mladsia(15r.)on vedel ako som ho mala rada a zneužival to ja som prešla v každom počasí na bycigli 12 km aby som mu doniesla čerstve jedlo a on mi každu chvilu daval kopačky ked bol opity lebo som nie dost dobra pre jeho rodinu, musela som nechat všetky koníčky a zaluby a všetok čas venovať iba jemu(ked chcel)stracala som koli nemu kamaratov aj rodinu a takto to trvalo 2 roky

čo som urobila aby mi bolo lepšie:
odstahovala som sa na 2 roky za pracou preč, zmenila som číslo, prefarbila vlasy, obnovila kontakt s rodinou a pomaly sa davam psychycky dokopy a vraciam sa speť.Začala som znovu kresliť, cvičím idem na kurz sebaobrany - plním si sny. Stale to nie je ono a potrva to dlho kym sa vratim ale verim že to dam že sa vyliečim aj po druhy raz ale musím to dať A TAKISTO DRZIM PALCE AJ VAM LUDKOVIA, DATE VSETKO CO CHCETE ALE MUSITE CHCIET NAOZAJ A PODARI SA TO. SICE NIE NARAZ ALE KAZDY KROCIK K TOMU A POCIT ZE JA SOM TO DOKAZAL STOJI ZA TO.DRZIM VAM SETKYM PALCE

zabicka15

ahojte. necitala som vsetko, ale co pise zmoknute kura tak ja som mala dost podobne problemy, nasledovne riesenia som nasla a vyuzila: akne - curacne lieky, prv som sa im branila ako cert krizu, ale nakoniec som si povedala, ze takto to dalej uz nejde a cuduj sa svetu mam tvar bez akne...konecne po tolko rokoch hanbenia sa a ponizovania sa...strie tak ja ich mam riadne vela na vnutornej ploche stehien a uvazujem, ze ako odporne to moze prist niekomu kto to zbada...ale co uz, jedine masaze a kremy, zatial to velmi neriesim, nemam frajera pred ktorym by som sa za ne hanbila...vaha nie je dokonala a podarilo sa mi schudnut okolo 10 kg a uz som pribrala asi tri spat :p, ale envadi mala som tazke psychicke obdobie a viem, ze sa pustim do chudnutia znovu, vlastne uz som sa pustila :) a pojde to dole, nosila som okuliare a to mi na krase teda vobec nepridavalo - sosovky to vyriesili...moje sebavedomie je zalostne, pred chalanmi aj ,,utekam´´ a mam chut niekam sa vyparit, ked sa mi nejaky paci...caka ma este velmi dlha cesta a uvedomujem si, ze kazda rana mi da pocitit, ze zijem a znovu sa pustam do boja...drzim ti palce, mas len jeden zivot, zi ho podla seba, kasli na nazory ostatnych ludi, rob co ti robi radost, nehovor si, ze nieco nie je pre teba kvoli vyzoru, kvoli vymyslenym dovodom!!!! vsetko mas len vo svojej hlave...neboj sa niecoho, co neexistuje a bud stastna

dpk1

grentea

ouki douki, da sa to vyriesit pises, zrejme teda viac menej bez kompromisov, ale to je fuk bo aj tak sa nemas rada, ako teda pises.

nuz....co uz s tebou, reku iba tisko a neskodne zavidim, ze ty moznosti mas, vylepsit sa...a je jedno ci si to vyzaduje rok alebo 5 rokov driny a potu a zarabania nejakeho objemu penazi, ktore su k realizacii toho potrebne, vsak ze.

Tak ale drzim palce samoska aj tebe. Aby si sa spamatala napriklad, uvedomila....mala rada a bola trpezliva ze vysledky niekedy stoja nejaky ten cas a usilie. A tesila sa, ze ty na vysledok mas sancu.

dpk1

kuriatko,

OK, tak to mas stastie, ked ze esteticke problemi, kt. si vymenovala su riesitelne.

Co sa tyka ambicii...osamostatnit sa, zahranicie...az budes skutocne ale skutocne chciet, tak aj to sa ti podari.
Drzim ti, aby si sa dala dokopy z vonka co najuspokojivejsie, ak teda to je tak podstatne pre teba, a potom sa zaiste s ovela vacsou chutou budes vediet pustit do naplnania ambicii.

Inak co sa tyka jojo efektu...poradil by som ti, nevyhovaraj sa na tuto somarinku. Evidentne ak sa ti v minulosti podarilo schudnut, nebodaj zdravsim sposobom, a potom si zacala o5 priberat, nieco si hold kuriatko prestala robit. Schudnutie nie je o dietach, hladovkach, ale o zdravom zivotnom style.

Ak si obezna vyraznejsie a potvrdzuje to aj zakladne bmi, mozno by si nebolo na skodu u prislusnych lekarov vylucit endokrynologicky problem pripadny.

Drzim palce.

Mexy

zmoknutéKura
ja mám tiež toľko čo ty, a tvoje túžby chápem sú podobné tým mojim
a čo sa týka toho boja, je to tak ako píšeš, aj ja celý život vediem boje niekedy aj stále dookola pre to isté, občas niečo vyriešim, dosiahnem, a potom príde zas niečo nové ... a ani nedúfam že niekedy to bude inak

zmoknutéKura

moje top prolbems

pretrvavajuce akné na tvári
nespešne chudnutie, vždy s jojo
strie dosť výrazne na stehnách, fakt dosť vyrazne na ploche cca 15cm

ostatné problemy som už ako tak doriešila teda su riešitelne..

a psychicke

tužba po osamostatnení sa od našich
najsť si prácu v zahraniči
najsť samu seba zisťit co vlastne chcem robiť, co by ma bavilo

možno ešte najst lásku ale to je už viac menej vo sfere naivnej tužby